Admin

Se muestran los artículos pertenecientes a Abril de 2017.

GATA: PRIMERA JORNADA DE NETEJA DEL RIU (del Parc del Raval al de la Font del Riu)

20170403150052-femnetejariu.jpg

El poble de Gata, amb l’organització i impuls de la Regidoria de Medi Ambient i l’Ajuntament, se sumava ahir diumenge dia 2 pel matí a la campanya "Mans al riu!". Formava part d’una campanya d’àmbit autonòmic on al voltant de 600 persones han retirat més de 8 tones de residus dels nostres rius.
A Gata, al riu Gorgos, de la zona prevista sols es va realitzar la part del parc del Raval fins a l’inici del Parc de la Font del Riu. Passades les festes de Pasqua es convocarà una nova jornada de neteja per finalitzar la tasca.

Com vegeu a la fotografia es van traure bosses de fem, canyes i altres utensilis abocats al riu, així com objectes un poc més voluminosos.

FONT: Ajuntament de Gata.EL GORGOS CADET IMPARABLE (8-0) CAP AL TÍTOL DEL CAMPIONAT. El juvenil empata a casa sense gols

20170403151831-cadetsgorgoscf.jpg

El GORGOS CADET està donat l'alegria aquesta temporada al Gorgos Club de Futbol i a l'escola de futbol del poble. Líder intratable i per golejades. Podria proclamar-se la pròxima jornada campió matemàticament del grup primer de Segona Regional. Dissabte per la vesprada va tornar a golejar, com està ja manat aquest temporada de la mà de Juan Manuel Marín Ivars i de Pere Noguera. Els seus números sorprenen. Els xicons porten 13 punts per davant del segon. Tots els partits guanyats.

El partit de dissabte corresponia a la jornada 21 (2-4-2017). 8-0 contra el Pego. Al mintu 5 estrenava el marcador Sergi. Continuava al 15 el golejador Axel Fernando. Al 19 marcava Hamza i al 41 repetia Sergi. Pau marcava al 60. Al 69 feia diana Antonio Llobell i al 70 consumia el "hat-trick" particular Sergi. Antoni Perles acabava la golejada al minut 79. Te 63 punts dels 21 partits jugats. Tots guanyats. Ha superat ja el centenar de gols a favor, 103 en concret, i sols 11 en contra. El segon classificat és el Calp que té 50 punts. Resten 5 jornades que són 15 punts. Ja en té 13 per davant dels 15 possibles. A punt de cantar l'aliró. A la pròxima jornada li toca jugar a La Nucía i a la següent rep a casa al Altea B. Ahí (23 d'abril) es pot consumir el campionat intacte que porten.

Però repassem també la resta d'equips del Gorgos. El GORGOS BENJAMÍ (2n any) va caure a Pego (5-3). Javier Carrió Oliver va marcar dos dels tres gols als minuts 8 i 17. Luca al 19. A la classificació són els 10 amb 13 punts dels 20 partits jugats (4 guanyats, 1 empat i 15 derrotes). 45 gols a favor i 120 en contra.

El GORGOS ALEVÍ si que va guanyar i s'afiança al segon lloc. 0-2 contra el Pego. Té 44 punts (el primer en té 60). Dels 20 partits, 14 els ha guanyat, 2 empats i 4 perduts. 74 gols a favor i 47 en contra.

El GORGOS INFANTIL A caia a casa, 2-3 contra el Pego. Ha baixat al quart lloc amb 44 punts. Dels 21 partits disputats, 14 són victòries, 2 empats i 5 derrotes. 59 gols a favor i 23 en contra. EL GORGOS INFANTIL B també va perdre (9-0) a Villajoyosa i encara no ha estrenat marcador ni punts.

El GORGOS JUVENIL va empatar ahir matí a casa (0-0). És 8é del grup VI de Primera Regional amb 39 punts dels 25 partits disputats (12 victòries, 3 empats i 10 perduts). 68 gols a favor i 47 en contra.

Finalment, el primer equip del GORGOS descansava i després dels últims resultats es manté 2n amb 54 punts, 58 en té el líder Benirredrà i 52 el tercer Daimús.

FONT: FFCV. Foto, Gorgos CF.

 

 GIMNÀSTICA RÍTMICA: GATA REPETIX PÒDIUM A LA SEGONA FASE DE LA LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A BENISSA

20170404085638-gim4.jpg

(PODEU MIRAR LES FOTOS DE L'ÀLBUM PUNXANT ACÍ)

Seguixen els bons resultats de les gimnastes i el gimnasta gater, de la mà de la seua entrenadora Sheila Doblado. A la segona fase de la lliga comarcal de gimnàstica rítmica també es van collir bons resultats. I així, el conjunt infantil de 5 pilotes compost per Nuria Signes, Aida Guerrero, Sergi Buigues, Julia Pedro i Mar Carrillo van quedar en segon lloc. El duet infantil de mans lliures compost per Sara Bekkenk i Michelle Lorenz també van fer segones. A l’individual cadet aro Alba Soria Soler va quedar en primer lloc.

A la imatge de portada, la campiona en or cadet, la gatera Alba Soria Soler.

FONT: Informació i fotos àlbum, Sonia Soria Soler.EL BOP PUBLICA EL 6é EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DE CRÈDITS DE L’AJUNTAMENT PER UN TOTAL DE 42.444,35 EUROS

El dilluns 3 d’abril de 2017 es publicava al Butlletí Oficial de la Província (B.O.P.) el sisé expedient de modificació de crèdits del pressupost vigent de 2016, que aprovà inicialment el plenari el passat 28 de març. Es basa en la modalitat de transferència de crèdit entre aplicacions de despeses de diferent grup de funció, amb el següent resum:

Altes en Aplicacions de Despeses: TRANSFERÈNCIA PER NETEJA VIÀRIA A SÒLGATA: 19.134,81 €; TRANSFERÈNCIA PER A L’ECOPARC -SÒLGATA: 14.815,54 €; RMC EDIFICIS I ALTRES CONSTRUCCIONS. Esports: 8.494,00 €. Total: 42.444,35 €

Baixes en Aplicacions de Despeses: INTERESOS DEMORA: 26.121,13 €. Interesos BANKINTER RDL 4/2012: 7.829,22 €; MANTENIMENT EDIFICIS I ALTRES CONSTRUCCIONS: 8.494,00 €. Total: 42.444,35 €.

Per altra part, el BOP de hui dia 5, dimarts, publica la concesió de 8 bancs com a equipament urbà, donada la subvenció a la que va optar en el seu dia l’Ajuntament de Gata.

FONTS: BOP 3-4-2017 i BOP 5-4-2017.

 ABRIL A GATA: DINAR POPULAR, CABASSET I MONA, BERENAR DE PASQUA, SETMANA SANTA,...

20170405215259-compoabril.jpg

El mes d’abril va començar a Gata amb dos actes el cap de setmana passat. Dissabte 1, a l’església parroquial el magnífic Concert de Música Sacra fet per la banda de la Unió Musical de Gata. Diumenge 2, pel matí, es va fer la primera jornada de neteja del llit del riu.

DIVENDRES 7: La parròquia organitza un Via crucis nocturn pel calvari i ermita, 22 hores.

Dia 9, DIUMENGE RAMS: Actes religiosos i populars. La processó de Diumenge Rams serà a les 11.30 hores amb eixida des de la Plaça Nova.

També DIA 9: El Dinar Popular, que organitza la Comissió de Festes 2017 (celebrant el tradicional Dia de Foguerils) serà a l’antic camp de futbol de Les Sorts. Paella, beguda i postre sols 10 eurets. Per als menuts 8 euros. Servei de barra, animació i música ambiental. A partir de les 14 hores. Col·labora: Regidoria de Cultura, Ajuntament de Gata.

SETMANA SANTA A GATA, del 9 al 16 d’abril a la Parròquia tradicionals actes de Setmana Santa. Destaquen les misses del Sant Sopar de Jesús de Dijous Sant; el sempre emotiu Via Crucis matinal pel Calvari a l’ermita; els Oficis i la Processó del Sant Soterrament (amb els quatre passos, a les 20 hores) de Divendres Sant, i la Processó de l’Encontre del Dia de Pasqua (matí de diumenge 16).

DILLUNS 10:  Seté aniversari del començament del blog CRONISTA DE GATA. Aquel dia, 10 d’abril de 2010, era dissabte. 

DEL 13 AL 18, CABASSET I MONA: Aquests dies de Setmana Santa també són d’oci, esplai i vacances per a molts. Dins del programa festiu de "Cabasset i mona", que programa l’ajuntament de Gata, el dia 13 (Dijous Sant) a les 18.30 hores hi haurà una actuació musical "Donant la Vara". Divendres Sant dia 14 18.30 hi haurà una altra actuació musical. Dissabte dia 15, a les 12 i a les 18 hi haurà demostració d’artesania, amb llata i espart. Dins del "Cabasset i mona, a les veles del riu, al Parc de la Font del Riu, el dilluns 17 d’abril, segon dia de Pasqua, hi haurà dinar popular. A les 12 actuarà el grup musical "Black Glitter". A les 14 hores serà el dinar, que constarà de coca o pizza+beguda+cacaus+olives, tot 3,50 euros. La venda de tickets podeu adquirir-los a la Comissió de Festes de Sant Antoni. A les 16.30 hores, a càrrec de "Ment i Vida" dins del programa "Cabasset i mona" es faran jocs tradicionals per a la infància. Seguint amb aquest ampli programa, dimarts 18 d’abril, a les 17.30 hores es farà una actuació musical infantil: "Marieta Ganduleta". Els dos dies, 17 i 18 d’abril, hi haurà servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes de Sant Antoni.

DIJOUS 20: Donació de sang, col·lecta a Gata. Organitza: Associació de Donants de Gata. Ajuntament.

DIUMENGE 23: El segon diumenge de Pasqua serà una festa de gastronomia popular típicament gatera i amb música: el Dinar del Berenaret de Pasqua, que arribarà a la edició 9ena. Com és ja tradicional, la Penya Els Willies prepararà el dinar, que tindrà lloc a l’Avinguda de la Pau. La Penya Barcelonista, la Colla de Xirimiters i Dolçainers, el Grup de Danses La Llata i Els Willies, organitzen el comboi, amb la col·laboració de l’Ajuntament. A les 11.30 hores hi haurà un passacarrer per la Colla i Danses. A les 14 hores serà el dinar del Berenar de Pasqua i després música, amb el grup Musicants i de Mox.

DILLUNS 24: Tradicional dia i festa de Sant Vicent Ferrer. Eixides al camp, paratges típics i gastronomia típica.

FONTS: Ajuntament, Comissió de Festes 2017, Parròquia, Organitzadors Berenar Popular.
TRÀFIC A GATA: CANVIS A LA ZONA DE L’AVENIDA I A LA CARRETERA

20170405223316-trafic.jpg

L’Ajuntament de Gata ha procedit al canvi de sentit d’alguns trams dels carrers de la zona de l’Avenida, per a millorar la seguretat vial i circulació dels vehicles. Aquesta setmana estan fent-se efectius els canvis que afecten al carrer Doctor Moratal, carrer Sant Miquel i Passeig d’Alacant. Si abans, als quatre cantons del "Kiro’s" no es podia entrar cap al Passeig pel carrer Doctor Moratal, ara es podrà circular en tot el carrer des de la carretera direcció al Passeig. 

Des del soterrani s’accederà al carrer Sant Miquel en tot el carrer o cap a la carretera de Xàbia. Queda prohibit l’accés des del carrer Sant Miquel cap a l’Avinguda de la Pau. (PER A COMPRENDRE ELS CANVIS, PODEU VEURE EL PLÀNOL QUE ACOMPANYA L’ARTICLE).

Per altra part, també ha començat a fer-se efectiva la prohibició semestral d’aparcament a la travessa de la Nacional 332, ordre que emana de la Direcció General de Tràfic. Sols es podrà aparcar a la vorera corresponent de 20 hores a les 8 hores del dia següent. Aquesta prohibició va del cantó del carrer Calvari fins el carrer Jesús Pobre, ja que la resta de tram de l’Avinguda Marina Alta té espais d’aparcaments, tant a la zona de la Font del Riu com a la carretera d’Ondara.

FONT: Ajuntament de Gata, Plànol de senyalització.
HUI ÉS DIVENDRES DE DOLOR (7 d'abril). CAP DE SETMANA INTENS D'ACTIVITATS A GATA

20170407090557-img-20170407-wa0001.jpg

La imatge de la Verge dels Dolors de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata presidix el dia de hui, després del Tríduum de Dolors, en la setmana prèvia a la Setmana Santa. És Divendres de Dolors. Aquest cap de setmana ve carregat d’activitats, tant religioses (Rams), lúdiques (Dinar Popular), com esportives (lliga).

En l’aspecte religiós, ressenyar que el diumenge és Rams. A Gata és la jornada del tradicional "Foguerils". Els rams de palma i les rametets d’olivera es podran veure a la Plaça Nova, on es farà la bendició a les 11.30 hores. A les 12 hores serà la missa solemne de Diumenge de Rams, encetant la Setmana Santa.

Pel que fa a l’aspecte lúdic, la Comissió de Festes 2017 prepara ja el Dinar Popular de Diumenge Rams. Serà a les 14 hores a l’antic camp de futbol "Les Sorts". Hi haurà servei de bar, paella, música ambient i lloc d’esplai per als menuts.

POSSIBLE ALIRÓ DEL GORGOS CADET

En l’aspecte esportiu, les lligues de futbol tenen partits destacats. Serà clau l’encontre de demà dissabte a les 15.30 a La Nucía. L’equip cadet del GORGOS C.F. si guanya es convertirà en campió del grup primer d’Alacant matemàticament, ja que està a 13 punts del segon, i restarien quatre jornades -12 possibles punts-. Pot cantar l’aliró a La Nucía i celebrar-ho diumenge 23 a Gata. Estarem pendents. La resta de categories també tindran els seus partits. El primer equip rep al Benitatxell demà a les 18.30 hores al camp Les Costeres i el juvenil jugarà a Xeraco a les 12 del matí el diumenge.

FONT: FFCV. (Horaris).EL GORGOS CADET ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA (a falta de 4 jornades)

20170408203433-gorgoscadetcampio1617.jpg

És ja una realitat. Una temporada magnífica dels xavals cadets del GORGOS C.F. Faltant 4 jornades per acabar la lliga, el GORGOS CADET S’HA PROCLAMAT CAMPIÓ matemàticament DEL GRUP PRIMER D’ALACANT de SEGONA REGIONAL. Enhorabona a tota la plantilla de jugadors, al cos tècnic (preparadors i ajudants). Estan imbatuts. Hui "han donat la puntilla" i això que arrossegaven baixes importants, fins a quatre. No han tingut rival. A La Nucía han consumat l’excel·lent temporada, que ha trencat rècords i esquemes a molts altres equips.

El partit de hui, 1-4, front a La Nucía

Al minut 7 marcava Antoni Perles. Al minut 25 feia el segon gol (0-2) Antonio Llobell. Retallava distàncies (1-2) La Nucía al minut 49. Tornava a marcar el Gorgos amb gols de Hamza (1-3) i Raúl Signes de penalti (1-4). 

Hui s'ha guanyat 1 a 4 malgrat a eixir amb una al·lineació poc habitual per les baixes, comenta un dels preparador Pere Mengual. Dos xicons estan de viatge de fi de curs. La primera part ha sigut espectacular, amb dos gols, dos balons al pal i dues ocasions claríssimes. En la segona part, després del 1-2 han continuat treballant amb l'estil de joc que els ha portat dalt de tot, molt seriosos, sacrificats i al final, 1-4. A l'acabar el partit els jugadors de La Nucía els han fet el corredor d'eixida als gaters. Comenta també Pere: "estos xicos no tenen sostre".

Classificació impecable

Primer classificat, campió matemàtic absolut: GORGOS CADET. 66 punts amb els 22 partits jugats. 22 partits guanyats, cap empat i cap derrota. 107 gols a favor i 12 en contra. En segon lloc i encara per jugar el dia 12 el seu partit el Calp. De la mà de Juan Manuel Marín Ivars i de Pere Noguera, han aconseguit la gesta. 

Gols, golejades i golejadors

A la classificació golejadora del grup, tres noms propis de golejadors. AXEL CERIZOLA ha conseguit 32 gols. HAMZA LAMRENI té 22 gols i PAU HOSTALET 14 gols. Entre els tres sumen 68 gols dels 107 aconseguits. La resta (39 gols), pràcticament tots els jugadors de camp, han fet gols. Les golejades han sigut la tònica dominant de l’equip.

De ben segur, que a l’autobús el "Campeones, campeones" hi haurà sonat més d’una vegada. El pròxim partit serà el de la celebració a casa, al camp de les Costeres.

FONT: FFCV. Foto: Gorgos C.F.DIUMENGE RAMS A GATA. Processó, missa i foguerils. Dinar Popular a l'antic camp de futbol

20170409091442-dscf4435-copia.jpg

Diumenge Rams. Bon dia ha eixit. És dia de processó amb rams, palmes i rames d’olivera florida. Missa solemne amb l’Evangeli de la Passió de Jesús, cantada per la Coral Serrillàs i el Cor Infantil. Tradicional dia de "FOGUERILS" a Gata.

A les 11.30 hores, d’ací a poc, serà la bendició dels rams, palmes i rames d’olivera a la Plaça Nova. Després, pels carrers Constitució i Doctor Gómez Ferrer s’arribarà a la Plaça de l’Església. A la Missa solemne es farà la lectura de l’Evangeli de la Passió de Jesús.

A migdia i per la vesprada, Gata celebra des d’antic el costum dels FOGUERILS. Eixides al camp, a les casetes, al llocs tradicionals i típics. Des de fa uns anys és costum. Hui la COMISSIÓ DE FESTES 2017, juntament amb la regidoria de Festes, organitza el DINAR POPULAR DE DIUMENGE RAMS. A l’antic camp de futbol de Les Sorts, a les 14 hores.

Pel que fa al refranyer, és massa conegut el de hui:

DIUMENGE RAMS, QUI NO ESTRENA NO TÉ MANS. Estrena vosté o tu alguna cosa?. Això vol dir que arriba el temps de les mudes, de la primavera ja florida. Hi ha altre refranys, que té a veure amb els FOGUERILS que celebrem a Gata: "DIUMENGE RAMS, LA MONA ENTRE LES MANS". És dia de goig i d’alegria, que es tornarà seguint els passos de Jesús i recordant-lo en Setmana Santa en tristor i mort, per alcançar la Resurrecció.MOLTES FAMÍLIES A LA PROCESSÓ I MISSA DE DIUMENGE RAMS A GATA

20170409213453-20170409-114837-copia.jpg

(PODEU MIRAR L'ÀLBUM DE LA PROCESSÓ DE RAMS, PUNXANT ACÍ)

Multicolor i solejat Diumenge de Rams a Gata. Tres actes han centrat el dia: la tradicional i típica Processó, la missa solemne i el Dinar Popular. Moltes famílies, sobre tot xiquetes/xiquets i pares/mares han assistit a la Plaça Nova. Allí, el rector de la parròquia ha beneit els rams i les rames d'olivera, llegint l'evangeli que recorda aquest moment.

L'inici de la Setmana Santa a Gata ha proseguit amb la processó de rams. Davant la Creu, el sacerdot i els membres del Consell Parroquial i confraries, a continuació tots els fidels i la banda Unió Musical de Gata. Des de la Plaça Nova, on s'ha fet la bendició, han processonat cap als carrer Constitució i Doctor Gómez Ferrer, per arribar a la Plaça de l'Església.

A continuació s'ha celebrat la missa solemne de Diumenge Rams cantant els cors Serrillàs i infantil de la parròquia.

L'altre punt festiu del dia estava a l'antic camp de futbol de Les Sorts, on s'ha fet el ja tradicional Dinar Popular del dia de Rams. Moltes quadrilles i amics, han participat en el dinar organitzat per la Comissió de festes 2017. A Gata, desde molt antic, se celebra aquest dia el "Dia de Foguerils", donant començament a la Setmana Santa.10 ABRIL, HUI -DILLUNS SANT 2017-, SET ANYS DEL BLOG

20170410114239-7anysblog.jpg

Bon dia a tothom. Hui estem d’aniversari. Coincidint amb Dilluns Sant, setmana de dies festius. Han passat ja set anys des d’aquell 10 d’abril de 2010, que va ser diumenge. Són ja una setena d’anys portant-vos la informació, la història, les anècdotes, les fotografies antigues -que hui al llarg del dia també tindrem-, tot això del poble de GATA, el nostre poble. He començat dient "estem" perque entre tots fem el blog. Vosaltres amb les vostres notícies, passant-me informació, fotos, història, jo plasmant-la al blog.

GRÀCIES PER ESTAR AHÍ I PER PODER PORTAR-VOS A TOTES/TOTS LA FINESTRA GATERA DEL BLOG "CRONISTA DE GATA".

La setmana, encara que festera i de dies de recolliment per als cristians, anirà desgranant cosetes de l’aniversari.GORGOS C.F.: TAMBÉ VICTÒRIES DELS MAJORS, ELS ALEVINS I ELS INFANTILS

20170410160530-gorgos3.jpg

A més dels CADETS i la seua victòria que suposa un campionat, el GORGOS C.F. va recollir aquest cap de setmana més alegries, sobre tot la del primer equip i els alevins, que es posen als primers llocs de la classificació.

De menuts a majors: els BENJAMINS van perdre 2-5 contra l’Alfàs del Pi A. Javi i Lucas van marcar els gols gaters. A la classificació són els 10é amb 13 punts. A la pròxima jornada derbi, ja que jugaran contra el Teulada-Moraira.

Els ALEVINS van guanyar 3-1 a l’Alfàs del Pi. Joel feia doblet als minuts 11 i 27. Joan marcava al 43. A la classificació són segons amb 47 punts. De 21 jornades n’han guanyat 15, 2 empats i 4 derrotes. 77 gols a favor i 48 en contra. A la pròxima juguen contra el Teulada-Moraira al poble veí.

Els INFANTILS A van guanyar fora casa, 1-2 front La Nucía B. Els dos gols els va marcar Gaspar al 48 i 58; al 61 acurtava distàncies l’equip de la Marina Baixa.A la classificación és 5é amb 47 punts. A la pròxima jornada rebrà a l’Altea B.

Els CADETS, com ja vaig avançar, van guanyar el seu partit a La Nucía i es van procamar matemàticament campions de lliga 2016-2017 del grup primer d’Alacant de Segona Regional cadet.

Els JUVENILS van caure a Xeraco per 3 a 0. Estan al lloc 8é i tenen 39 punts. Al pròxim partit rebran a casa al Calp.

Finalment, el primer equip del GORGOS va golejar al Benitatxell per 6 a 0. Eloy marcava al 8 i la resta de gols venien a la segona part: Hat-trick de David Molines, el segon de penalti. Joan Andreu marca els altres dos. A la classificació són segons amb 57 punts després del Benirredrà que és ara líder. A l’estadística de golejadors, David Molines Salvá encapçala la llista de golejadors del grup XII de Segona Regional, amb 37 gols.

FONT: FFCV. Fotos: Gorgos.GATERS DESTACATS A LA XI VOLTA A PEU DE EL VERGER

20170410210752-volta-a-peu2017-727x1024.jpg

Els millors del Club Atletisme Gata, Pep Signes Fornés i Francesc Ferrer Mulet

Un xabier de mare gatera, IGNACIO CARDONA TORRES, del C.A. Llebeig Xàbia va fer pódium, quedant el tercer en la XI Volta a Peu a El Verger celebrada dissabte passat dia 8 i corresponent, una etapa més, al Circuit a Peu de la Marina Alta. Cardona va fer un temps de 32 minuts i 51 segons. El també xabienc, de pare gater, TONI SOLER LLIDÓ va quedar el 13. El gater del Cametes Spat JUANAN MAS LEYDA va ser el 18 en entrar a meta.

Per categories: CHRISTINA MALLET, que corre amb el C.A. Dianium va ser tercera veterana A. El primer veterà A ja l’he dit IGnaci Cardona Torres. La segona veterana D va ser TERESA GREGORI MUÑOZ del C.A. Gata i el segon veterà D, VICENT LLOPIS CHELI, del Cametes Spat. Dels veterans E va tornar a fer pòdium, tercer, FRANCESC FERRER MULET. De les cadets femení destaquem la primera, MAR SALVÁ SEPÚLVEDA (C.A. Dianium).

Per dones, les cinc primeres del Club Atletisme Gata van ser: TERESA GREGORI MUÑOZ, ROSA VICENTE ROBRES, ANTONIA VALERO SIGNES, ESTHER SEPÚLVEDA BÚRDALO i EVA RIBES MAHIQUES.

Els millors 10 corredors del Club Atletisme Gata van quedar: PEP SIGNES FORNÉS (93), FRANCESC FERRER MULET (193), JUANVI SOLER TORRES (215), VICENTE LUIS FORNÉS PEDRO (237), JOSÉ IGLESIAS AGULLES (259, KIKO ARABÍ BALLESTER (295), JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT (302), FRANCISCO PEDRO MESTRE (315), TERESA GREGORI MUÑOZ (376) i JAVIER ESPASA MULET (394).

Finalment, al C.A. La Faixa de Jesús Pobre trobem també a gaters destacats: JOSÉ VICENTE SALVÁ SIGNES (168), RAÚL AGULLES ALEMANY (172), VICENT PEDRO SIGNES (256) i LLUÍS IBAÑEZ MIRALLES (257).

FONT: www.somesport.org.NOMBROSA PARTICIPACIÓ DE LA GENT GATERA AL DINAR POPULAR (Gata, Diumenge Rams)

20170410221207-dinarpopularpaella.jpg

Quadrilles d’amics, famílies, tots es van reunir, unes 400 persones, per a gaudir ahir migdia del DINAR POPULAR, que organitzava la COMISSIÓ DE FESTES 2017. L’antic camp de futbol va acollir a tots els gaters i gateres que van voler aixina festejar el dia dels Foguerils, el dinar de Diumenge Rams. A la composició teniu unes quantes imatges, cedides per Paco Feliu, d’alguns moments de la festa. Com sempre, condimentar les paelles gegants va ser tot un espectacle.

Passada la Setmana Santa, tornaran els dies de gastronomia i costums popular amb el programa preparat per l’Ajuntament, amb el nom genèric de "Cabasset i Mona". També des de dijous sant, 13 d’abril, hi haurà activitats dins d’aquesta programació.

FONT: Fotos Paco Feliu.PRIMERA GRAN VICTÒRIA DEL GORGOS INFANTIL B I AMB DOS HAT-TRICK. (4-7 contra el Mutxamel)

20170410235859-gorgosbgolejada.jpg

El partit a Mutxamel dels xavalets del GORGOS INFANTIL B va resultar un goig per a ells. Dissabte dia 8 no l’oblidaran en molt de temps. Era la jornada 20, 19 partits perduts, estaven ja desil·lusionats, però la visita als alacantins els va fer despertar. GUANYAVEN EL SEU PRIMER PARTIT de la temporada i de quina manera. 7 gols fora casa, dos hat-trick i un partidàs. Mereixien, sens dubte, aquesta victòria. Tenien 130 gols en contra, sols 19 al seu favor, però anaven a fer-ne un cabàs, set un rere l’altre.

Contem els gols: al minut 7 marcava Pau. Al 23 ho feia Alangerardo. Santiago començava els seus tres gols al 26. Pau repetia al minut 55 i Santi en feia dos més en deu minuts, al 59 i 69. Rematava la faena golejadora Pau també al 69.

Per tant, la tretzena plaça té ja el casiller en marxa, tres punts. Podria ser un punt d’inflexió. Ara ja saben golejar, que no se’ls oblide.

Podeu observar el vídeo, facilitat per mediació de Isaac Sánchez. PUNXEU ACÍ.

A la composició, captura del vídeo del moment en que Santi feia un dels tres gols.

FONT: Vídeo (mediació de Isaac Sánchez).GATA ES PREPARA PER ALS ACTES RELIGIOSOS I LÚDICS: Sant Tríduo Pasqual i "Cabasset i mona"

20170412135755-dies.jpg

Dos vesants tenen a Gata les pròximes festes de Setmana Santa i Pasqua, que els gaters començaran en unes hores. Per una part, el Sant Tríduum Pasqual que comença demà amb el DIJOUS SANT, a la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata; per altra, el programa lúdic, fester, de costums i gastronòmic que ha programat l’Ajuntament de Gata amb el nom genèric de "Cabasset i Mona".

Pel que fa al primer, ressenyar que demà dia 13, Dijous Sant, a les 17.30 hores serà la primera missa; a les 19.30 hores, la Santa Missa del Sopar del Senyor; a les 13 hores, la Hora Santa davant el Monument i a la mitjanit, els torns de vela davant el Monument.

DIVENDRES SANT dia 14 destaca a Gata el Via Crucis matinal i la processó del Sant Soterrar. A les 7.30 hores començarà l’acte del Via Crucis amb eixida des de l’església cap a l’ermita. Allí es faran els laudes acabat el Via Crucis. A les 12 hores, Oració amb els xiquets davant el Monument. A les 17 hores, Oficis. Celebració de la Passió i Mort del Senyor. A les 19.30 hores, Processó del Sant Enterro, amb els passos de la parròquia: La Dolorosa, el Natzaré, el Crist del Perdó i el Sant Sepulcre.

DISSABTE SANT, dia 15, a les 22 hores tindrà lloc la Solemne Vigilia Pasqual. DIUMENGE DE PASQUA DE RESURRECCIÓ DEL SENYOR, dia 16 d’abril, a les 9 hores serà l’Encontre amb el Resucitat amb María Santíssima i a continuació Missa. A les 12 hi haurà una solemne Missa i a les 13 hores, Batejos.

CABASSET I MONA

Des de demà dia 13, dijous sant, fins el dimarts de Pasqua, dia 18, s’ha preparat un complet programa lúdic. Aquests dies de Setmana Santa també són d’oci, esplai i vacances per a molts. Dins del programa festiu de "Cabasset i mona", que programa l’ajuntament de Gata, demà dia 13 (Dijous Sant) a les 18.30 hores hi haurà una actuació musical "Donant la Vara". Divendres Sant dia 14 18.30 hi haurà una altra actuació musical. Dissabte dia 15, a les 12 i a les 18 hi haurà demostració d’artesania, amb llata i espart.

Dins del programa "Cabasset i mona", a les veles del riu, al Parc de la Font del Riu, el dilluns 17 d’abril, segon dia de Pasqua, hi haurà dinar popular. A les 12 actuarà el grup musical "Black Glitter". A les 14 hores serà el dinar, que constarà de coca o pizza+beguda+cacaus+olives, tot 3,50 euros. La venda de tickets podeu adquirir-los a la Comissió de Festes de Sant Antoni. A les 16.30 hores, a càrrec de "Ment i Vida" dins del programa "Cabasset i mona" es faran jocs tradicionals per a la infància. Seguint amb aquest ampli programa, dimarts 18 d’abril, a les 17.30 hores es farà una actuació musical infantil: "Marieta Ganduleta". Els dos dies, 17 i 18 d’abril, hi haurà servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes de Sant Antoni.

FONTS: Parròquia (actes Setmana Santa) i Ajuntament (activitats "Cabasset i Mona").
RESPECTUÓS VIA CRUCIS DE DIVENDRES SANT A GATA: participen unes 200 persones

20170414141723-20170414-082453-copia.jpg

(PER A VISIONAR L’ÀLBUM DEL VIA CRUCIS D’AQUEST MATÍ DE DIVENDRES SANT, PUNXEU ACÍ)

Un dels actes més emotius, respetuosos i silenciosos del Tríduum Pasqual a GATA és des de fa molts anys, desenes d’anys, el VIA CRUCIS matinal de DIVENDRES SANT. A les 7.30 hores, vora 200 persones han eixit de l’església en processó i al res del sant rosario, cap al Calvari del Tossalet. Els encarregats han anat desgranant temes actuals estació a estació pel calvari fins arribar a l’ermita del patró, que hui cobra una especial relevància per la figura que és i que porta el nom, el Santíssim Crist del Calvari.

Ja dins de l’ermita, els fidels han besat els peus del Crist Yacent, que en forma menuda al costat de la Verge també en figura xicoteta, es trobava davant l’altar.

A la parròquia, aquesta vesprada, a les 17 hores continuen els actes del segon dia del Tríduum Pasqual. Es faran els Sants Oficis. A la vesprada-nit, quan el rellotge marque les 19.30 hores, eixiran els passos que té l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata. La Verge Dolorosa, el Natzaré, el Crist del Perdó amb l’única confraria que porta les vestes i caputxes, i per tancar les imatges, el grandiós pas del Sant Sepulcre.PROCESSÓ DEL SANT ENTERRO A GATA, Divendres Sant 2017

20170415174044-20170414-201821-copia.jpg

(SI VOLEU MIRAR ALGUNS DETALLS DE LA PROCESSÓ, PUNXEU ACÍ. Fotos de Verónica Vives)

Els passos de Setmana Santa de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata van eixir en processó ahir per la vesprada. Divendres Sant 2017 a Gata. Per l’itinerari habitual, va desfilar primer el pas del Natzaré amb la seua confraria i fidels; després la imatge del Crist del Perdó amb els confrares amb vestes i caputxes, la Verge Dolorosa i totes les seues confrares amb xiquetes i xiquets amb palmes amb flocs negres, i finalment l’espectacular pas del sant Sepulcre i el Crist Jacent. El sacerdot i la banda de música de Gata tancaven la processó.

  La imagen puede contener: 2 personas
  La imagen puede contener: 5 personas, personas sonriendo, personas de pie, multitud y exterior
  La imagen puede contener: exterior

FONT: Fotos de l’àlbum i la portada d’aquesta entrada, Vero Vives Costa.EL GORGOS GOLEJA EN EL PARTIT PENDENT (5-1). Està segon, a un punt del líder

20170415184455-gorgoscfgran.jpg

El primer equip del GORGOS C.F. també podria donar-nos una sorpresa, com ja ho va fer l’equip cadet, conseguint la liga. Ara depenen el líder, Benirredrà i el segon GORGOS a un punt, d’ells mateixa i dels errors del contrari. 

Dit això, repassem l’últim partit el que ha nivellat la puntuació. En partit atrassat per les fortes pluges el passat 22 de gener, corresponent a la jornada 17, es va jugar Dijous Sant, al camp municipal de Les Costeres de Gata. El Gorgos va golejar al Atletic La Vall per 5 a 1. Van marcar Carim, Jaume, Eloi (dos gols) i Joan. Després del partit, el Benirredrà té 61 punts i el Gorgos 60. De les 25 jornades, 20 les ha guanyades i 5 perdudes. Cap empat. 73 gols a favor i 33 en contra.

Ara sols resta tindre sort i esperar la punxada del màxim rival. El Gorgos jugarà la pròxima jornada del 23 d’abril a Xàbia, després visita al Daimús (difícil partit) i finalment rep al Simat a casa. Pel que fa al líder, rep al Gandía, visita Villalonga i rep en l’última jornada al Benitatxell.

FONTS: FFCV i Jaume Devesa / Foto: Gorgos C.F.GATA, ABRIL. PASQÜES 2017: JA ESTÀ EN MARXA EL PROGRAMA LÚDIC I FESTER

20170415194715-cabassetcompo.jpg

Al llarg dels tres dies festius, de dijous a dissabte, s’han començat les activitats del programa municipal pasqüer CABASSET I MONA. S’ha escoltat música (Donant la vara) i s’ha pogut gaudir a la Placeta de la tradició de "fer llata", barxes i cabassets, tant amb palma com amb espart. A la composició de fotografies: la placeta adornada, les demostracions de fer llata i espart, les mones del Forn de Vives i el cartell anunciador.

Recordem. Les activitats lúdiques continuaran el dilluns -segon dia de Pasqüa-, 17 d’abril, a les veles del riu, al Parc de la Font del Riu. Eixe dia les 12 actuarà el grup musical "Black Glitter". A les 14 hores serà el dinar popular, que constarà de coca o pizza+beguda+cacaus+olives, tot 3,50 euros. La venda de tickets podeu adquirir-los a la Comissió de Festes de Sant Antoni. A les 16.30 hores, a càrrec de "Ment i Vida" dins del programa "Cabasset i mona" es faran jocs tradicionals per a la infància. Seguint amb aquest ampli programa, dimarts 18 d’abril, a les 17.30 hores es farà una actuació musical infantil: "Marieta Ganduleta". Els dos dies, 17 i 18 d’abril, hi haurà servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes de Sant Antoni.

FONT: Programa CABASSET I MONA.PASQUA, GATA 2017: MOLTS VEÏNS A L'ENCONTRE ENTRE EL RESSUSCITAT I LA MARE DE DÉU

20170416130309-20170416-093520-copia.jpg

(PODEU MIRAR L’ÀLBUM DE LES PROCESSONS I L’ENCONTRE, PUNXANT ACÍ. Fotos J.M. Vives i Cronista de Gata).

(PODEU MIRAR EL XICOTET VÍDEO DEL MOMENT DE L’ENCONTRE, PUNXANT ACÍ)

L’Encontre matinal del dia de Pasqua ha reunit a nombrosos veïns i fidels, que han participat en les dues processons que han acompanyat les imatges del Ressuscitat i de la Mare de Déu. El sacerdot i músics de la Banda de Gata acompanyaven al Jesús, la imatge més nova de la parròquia. Moltes dones de les confraries de la Verge dels Dolors i del Natzaré acompanyen la Mare de Déu, que era portada als muscles per les dones de la confraria de la Mare de Déu.

Els itineraris: Plaça Església, carrers Nou, Teulada i Obispo Cervera, per a la imatge del Ressuscitat. Plaça Església, carrers Doctor Gómez Ferrer, Pare Mulet, Bassa i Duquessa d’Almodóvar. L’Encontre Pasqual a la Plaça de l’Església, a l’encreuament entre el carrer Doctor Gómez Ferrer i Plaça de l’Església.

Moments espectaculars amb les campanes al vol, agatxant les imatges, tirant-se "al·leluies", globus i una traca, i l’himne "Resucitó" tocat per la banda.

Després de l’Encontre, s’ha celebrat la Missa del Diumenge de Pasqua, que ha acabat amb un aplaudiment.

  La imagen puede contener: cielo, casa y exterior
  La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie y exterior
  La imagen puede contener: una o varias personas, personas caminando, boda y exterior

FONT: Fotos Juan Miguel Vives i Cronista de Gata.ENS HA DEIXAT, DE SOBTE, PACO FROILÁN MULET, una persona molt amable

20170417110824-pacofroilan2.jpg

La vida dels pobles està feta a colps, moments bons i moments difícils de passar. Sempre, en les festes, es noten més les absències i si són de sobte més encara. Tot el veïnat comentava el decés d’ahir, una festa important.

PACO FROILÁN MULET, una persona molt amable, amant de la seua família i els amics, de les tradicions i les festes, ens ha deixat. Ahir, Diumenge de Pasqua el seu cor es va parar. S’en va a reunir-se amb son pare i la seua germana Gertrudis, als que tant nomenava i volia. Tenia 64 anys recent complits. El "facebook" -dit com s’escriu-, com ell li agradava dir-me sempre, va mostrar centenars de felicitacions el dia del seu aniversari fa tan sols onze dies.

Les meues condolències des del blog a tota la seua família, especialment a sa mare Anita, una dona que ha suportat molts colps en la seua delicada vida. A la seua muller Magda, a les filles Verònica i Natàlia i al fill Víctor, a la seua germana Pepa i a tots els seus. La seua quadrilla d’amics es queda sense un referent. A les festes animava molt les tertúlies.

L’enterro serà a les 19 hores, hui dilluns de Pasqua, a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos. Paco ens ha deixat, DESCANSA EN PAU amic Paco.ELS EQUIPS DEL GORGOS C.F. ESTAN FENT UNA GRAN TEMPORADA: Cadet campió; juvenil té la permanència i els majors són segons

20170418090430-gj.jpg

El GORGOS CLUB DE FUTBOL està portant els seus primers equips a les parts més altes dels diferents campionats, grups i categories. De moment, tres signes ja molt positius. El GORGOS CADET és ja campió matemàtic de la temporada, al seu grup primer d’Alacant a la Segona Regional. El GORGOS JUVENIL va sellar la permanència a la difícil Primera Regional (grup VI) la passada jornada, i el PRIMER EQUIP DEL GORGOS és segon a un punt del líder i tot pot passar.

Dissabte dia 22, encara no està fixada hora, el GORGOS CADET serà el protagonista al camp les Costeres de Gata. Rebrà, amb passillo inclós, al Altea B. Pot ser tot un espectacle de gols i alegria.

També juguen a casa, contra el Calp, el GORGOS JUVENIL, amb la permanència a la butxaca. El lloc 8é amb 42 punts molt lluny del final de la taula de classificació així ho acredita. L’últim partit, jugat aquesta setmana santa per que havia estat ajornat, el juvenil s’imposà amb una rotunda victòria al C.F. Simat per 6-1, assegurant-se així la permanència a 1a Regional una temporada més.

El primer equip del GORGOS jugarà a la veÏna Xàbia amb la intenció d’emportar-se els tres punts i posar-li difícil el liderat al Benirredrà.

Però també els altres equips inferiors del Gorgos estan cuallant una gran temporada: el GORGOS INFANTIL A és 5é i el GORGOS ALEVÍ és segon i al final de la lliga tindrà eixe lloc que també és important.

En definitiva, una bona campanya i es recullen ara -a falta de dos o tres jornades- els fruits de tota la temporada 2016-2017.

A la imatge, el GORGOS JUVENIL, que manté la permanència a Primera Regional per a la temporada següent.

FONT: FFCV. / Foto, Gorgos.NAIX "LA PLACETA DE GATA" PER A REFORÇAR LA TRADICIONAL ZONA DE ARTESANIA JUNT A LA CARRETERA

20170419092243-placeta.jpg

Una nova associació de comerciants de la zona de tendes de la Plaça d’Espanya està en marxa. LA PLACETA DE GATA és el seu nom i s’anuncia a les xarxes socials, per a promocionar-se més, per a revitalitzar el comerç de venda de productes "al por menor" con diu el seu slogan. Les primeres accions ja són una realitat, com adornar la zona més ampla amb banderoles. Té una pàgina web aquest "centre comercial tradicional" de Gata, on es concentren les tendes tradicionals d’artesania i articles de regals. Ací teniu l’adreça per si voleu pegar-li una ullada: http://www.laplacetadegata.com. Amb tres frases encapçalen la pàgina: "Siente el trato cercano". "Siente la tradición". "Recupera la esencia". Al facebook que comença per la frase "Acércate a la Placeta" la podeu trobar ACÍ. També està disponible en APP, en Ios i Android.

La pàgina ens mostra qui són, les empreses que formen part del projecte, les notícies, les ofertes del dia, els events i el contacte.

Des del departament de comunicació de l’associació, ens comentaven que estan fent-se unes accions de marketing i publicitat per a promocionar els comerços de la placeta que estàn funcionant molt bé. A més de fer campanyes de publicitat "online" i de repartiment de "flyers" en zones de gran afluencia turística, van a anar decorant la placeta per a fer-la atractiva turisticament tant siga amb decoració (com les banderes que hi han ara) com en accions de "street marketing".

La idea està llançada, el canvi i la revitalització de la zona potser molt positiva per a la zona, augmentant la visita a Gata de turistes i repercutint també positivament en la resta de comerços del poble.

FONTS: Informació del departament de comunicació de La Placeta de Gata. Foto de la façana del facebook.
DEMÀ DISSABTE 22, GRAN VESPRADA DE FUTBOL: EL GORGOS CADET, CAMPIÓ DE LLIGA, JUGA AL CAMP LES COSTERES A LES 18.30 HORES CONTRA EL ALTEA B. Abans ho farà el juvenil, ja salvat de la categoria

20170421211834-peragorgos-copia.jpg

Dos grans partits es podran veure demà dissabte per la vesprada al camp de Les Costeres de Gata. La directiva i jugadors esperen que els aficionats s’acosten a gaudir del bon futbol de la joventut gatera, promeses del Gorgos C.F.

Per una part, el GORGOS JUVENIL, que ja ha salvat la categoria i la pròxima temporada continuarà a Primera Regional, jugarà contra el Altea a les 16.30 hores. A continuació, a les 18.30 hores, el CAMPIÓ DE LLIGA, GORGOS CADET, jugarà contra el Altea B. Els alteans tindran que fer-li el passillo als campions de la lliga 2016-2017 del grup primer alacantí.

El GORGOS CADET fa història al ser el primer grup cadet de l’equip que es campió de lliga en la història del club. A més, té la fredolera de 107 gols a favor i sols 12 en contra. De tots els equips de la Territorial Valenciana és el sisé màxim realitzador, però el quart en diferència de gols (+95). Pot acabar la temporada sense perdre ni empatar cap partit. Dels 22 jugats els té tots guanyats.

Repassem els jugadors i cos tècnic que ho han fet possible. Els jugadors líders i campions són: Joan, Jordi, Josep, Perles, Gonzalo, Eric, Rubén, Yeray, Hamza, Pau, Axel, Toniu, Emilio, Antonio, Castillo, Albors, Dani, Didi, Raúl i Esteban. El cos tècnic el formen: Preparador físic, José Caselles. Entrenador de porters, Vicent Mulet. Delegat, José M. Martín i Entrenador, Pedro Noguera.

La jornada de hui 21 i demà dissabte 22 d’abril es completa amb la resta de categories:

- Hui, 21 d’abril, a les 17.30 hores, jugaven abans de començar les festes del poble veí, Teulada-Moraira A - Gorgos A, a la categoria ALEVÍ.

- Hui també, a continuació (18.45 hores) jugaven els BENJAMINS dels dos pobles.

- Demà dissabte, a les 11 del matí, en la categoria INFANTIL: Gorgos A - Altea B.

- JUgarà fora el GORGOS INFANTIL B que tindrà el seu partit demà a les 12.30 a San Blas, Alacant.

- També jugarà a la veïna Xàbia el primer equip del GORGOS a les 19.30 hores contra el Jávea B.

FONTS: FFCV. Horaris i partits. / Foto: Pablo Ivars.TOT PREPARAT: HUI DIUMENGE 23, 9é DINAR POPULAR DEL BERENAR DE PASQUA A GATA: a l’Avinguda la Pau i amb música dels Musicants i de Mox

20170423102759-berenarpasqua.jpg

Cada any, la cita gastronòmica pasqüera és el segon diumenge de Pasqua o si voleu el dia abans de Sant Vicent. O siga hui. En unes hores començarà tot. El menjar més típic i tradicional d’aquests temps a Gata, el BERENARET DE PASQUA, és el protagoniste gastronòmic per excel·lencia d’aquest migdia. Serà a l’Avinguda la Pau. Abans, a les 11.30 hores, es farà una cercavila amb xirimiters i tabaleters i el Grup de Danses "La Llata". A les 13.30 hores serà el Berenaret de Pasqua al carrer La Pau cuinat, com ja és costum, pels integrants de la Penya festera Willies. Amenitzant la migdiada actuarà el grup Musicants i de Mox.

Recordar que el Dinar Popular està organitzat per l’Ajuntament de Gata de Gorgos i té la col·laboració de la Penya del Barça, la Colla de Xirimiters i Tabaleters de Gata i el Grup de Danses La Llata, a més dels que condimenten el dinar, la penya Willies.

FONT: Foto de María José Simó Soler (facebook).ELS CADETS DEL GORGOS C.F. CELEBREN LA GRAN FESTA DE L'ASCENS A 1ª REG. De 23 partits, els 23 guanyats

20170423112347-compoascenscadetsg.jpg

(PODEU PEGAR-LI UNA ULLADA A L’ÀLBUM DE LA CELEBRACIÓ, PUNXANT ACÍ)

Ahir per la vesprada començava la festa als prolegòmens del partit. Tots els cadets del Gorgos C.F. estaven sentats a les grades, mirant el partit de juvenils que va quedar en taules 2-2 front al Calp. Després d’aquest partit, tant els juvenils com l’equip contrincant dels cadets, l’Altea els feien el passillo d’honor als protagonistes. Abans del partit amb els alteans, el president del Gorgos C.F. Miguel va rebre la samarreta commemorativa de l’ascens, amb el nom de tots, jugadors i cos tècnic.

Començava el partit, algun coet, colorit i festa. Pareixa que no anaven a marcar tants gols, però els xicons dirigits pel director de l’Escola Municipal de Futbol de Gata, Pere Noguera no tardaven en fer pujar al casiller els gols. Dos a la primera part i dos a la segona. Marcava al minut 5 Hamza (segon màxim realitzador del cadet amb 22 gols i quart del grup), al 34 i al 63 feia el doblete el golejador del Gorgos cadet i segon del grup Axel, que sumava fins a 34 gols. Rematava la faena Yeray al 74.

  La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie, multitud, cielo y exterior
  La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie, cielo, exterior y naturaleza

Fidels al seu estil, que els ha portat al complet liderat, sumaven 23 partits guanyats dels 23 jugats. 69 punts a 13 del segon que és el Calp. 111 gols a favor i 12 en contra.

Després del partit, corria el cava i degustaven jugadors, pares/mares i afició d’un pastel preparat a l’efecte amb la foto dels jugadors i la llegenda de Campions. Un grup de quatre músics feia la seua aparició fent una batucada, que ja no els deixaria fins la nit. Era la sorpresa preparada per al grup de xavals que "han fet història al poble de Gata", com deia Noguera al seu discurs dalt del balcó de l’Ajuntament.

La ruta pel poble i recepció al balcó de l’Ajuntament

Amb un camió preparat i adornat, van pujar tots els jugadors. Darrere, un camionet amb les mares i pares, després alguns cotxes que formaven la comitiva. Després de parar a l’Era i aplegar-se al bar el 10 i ser convidats, van continuar la ruta fins a la plaça de l’església. Allí, van baixar i es van dirigir a l’Ajuntament, incorporant-se el regidor d’Esports Toni Arabí i l’alcaldessa Magda Mengual i procedint a la recepció oficial. El balcó estava il·luminat amb els colors del Gorgos blau i roig.

La bandera de l’equip estava al centre. El director de l’escola i preparador dels xavals campions, Pere Noguera, va agrair la tasca de l’Ajuntament, la directiva, dels pares i mares, de l’afició i del grup. El capità Eric també va parlar al balcó i l’alcaldessa va desitjar que es repetixca l’èxit any rere any per al club i el poble. Els capitans li van oferir la samarreta comemorativa, que de seguida l’alcaldessa es va posar, seguint celebrant la festa. També va fer el seu breu i emotiu discurs el delegat de camp, José.

Després, va continuar la festa al Kiro’s, lloc de concentració de molts jóvens, i a continuació tots els protagonistes van acabar la llarga jornada amb un sopar commemoratiu i de celebració.

Des del blog, l’enhorabona al GORGOS CADET, perque fa història, no sols per l’ascens, sinó per la brillant trajectòria en tota la temporada i per ser la primera vegada en la història del Gorgos C.F. que aquesta categoria té un campió.TAMBÉ ELS MAJORS DEL GORGOS C.F. PUJARAN A 1ª (Ara són líders i si acaben segons també pujen)

20170423120839-gorgosgran.jpg

El GORGOS CLUB DE FUTBOL segueix d’enhorabona. Ahir per la vesprada es confirmava el doble ascens. A Xàbia, el primer equip del GORGOS, els majors com es diu en la família futbolera de Gata, també obtenia l’ascens ja pràcticament i pujarà a Primera Regional. Als cadets -dels que ja he parlat a l’anterior entrada- s’afegien els majors.

El Gorgos guanyava 0-2 al equip del Xàbia B. Matiner va ser el gol de Adrián Campos que marcava el 0 a 1 al minut 3 i encarrillava la victòria. Al minut 89 marcava Eloy el segon. L’equip, fins eixe moment, el Benirredrà disputava el seu partit contra el Gandia. L’empat a dos gols, va afavorir al Gorgos i els de Gata pujaven al primer lloc del grup XII de Segona Regional.

Fins ara té el líder GORGOS 63 punts en els 26 partits disputats: 21 guanyats i 5 perduts. 75 gols a favor i 33 en contra. A sols 1 punt s’ha quedat el segon el Benirredrà i a 7 punts d’aquest el Daimús.

Què pot passar fins al final de temporada, per a que ja puje el Gorgos a Primera?. El partit del pròxim cap de setmana és decisiu per al liderat. Jugaran a Daimús que va el tercer. Si guanya seguirà líder. El Benirredrà anirà a Villalonga. L’últim partit i a casa serà contra el Simat. Acàs quedara el segon també pujarà ja que serà un dels 8 millors segons que també pujen.

Per tant, ja està l’ascens garantitzat. Tornarà la celebració al camp, pel poble i a l’Ajuntament?...ALEVINS I INFANTILS DEL GORGOS C.F. SÓN SEGONS I QUARTS

20170423122806-infantilsag.jpg

Acabe aquesta sèrie d’entrades del GORGOS CLUB DE FUTBOL, amb els equips de la pedrera, de l’Escola de Futbol base. 

Dos equips sobreixen dels menuts. Per una part, els alevins de segon any que són segons. Per altra, els Infantils A que són quarts.

Els alevins van empatar el seu partit a Teulada, 2-2 amb gols de José i Álvaro. Són segons amb 48 punts. De 22 partits, 15 guanyats, 3 empats i 4 derrotes. 79 gols a favor i 50 en contra.

Els Infantils A van golejar amb un "Hat-trick" de Héctor i amb doblets de Mario i Diego. També va marcar un gol Vicent. 8-3 contra l’Altea B i són 4rts amb 50 punts. De 23 partits, 16 guanyats, 2 empats i 5 derrotes. 69 gols a favor i 27 en contra.

Van perdre els seus partits el Benjamí (5-3) a Teulada, amb gols de Luca, Paco i karin, i l’Infantil B (10-0) a San Blas (Alacant).

A la fotografia, l'equip INFANTIL A.

FONTS: FFCV. Gorgos.BON DIA I BONA GENT: HUI ÉS SANT VICENT, EL PATRÓ VALENCIÀ

20170424094249-carrersvgata.jpg

Sant Vicent Ferrer és hui dilluns 24, dia després del segon diumenge de Pasqua, com mana la tradició. Festes als pobles dels voltants. Festa major a Teulada, Dia del Riberer a Benissa, Festa a la Cova de Benidoleig, i altres llocs que festejen al sant valencià. 

Des del blog del CRONISTA DE GATA moltes felicitats a tots els que hui celebreu el vostre sant, la vostra onomàstica, a tots els VICENTs, VICENTA i els compostos. Als pobles que el teniu com a gran patró com a TEULADA, a BENIDOLEIG. Recordeu que el sant dominic estigué per aquestes terres de la Marina l'any 1410 i que predicà amb valencià i que digué sempre al començar els seus sermons: "BONA GENT..."

A Gata, el retaule de l'altar major el té com a patró valencià, hui es celebra a l'església com si fos festa major i tenim un carrer a les Alcolaies que porta el seu nom. Sant Vicent té una capelleta a eixe carrer.

Ah!! i que passeu un bon dia els que aneu a la festa a TEULADA i a BENISSA, que hui celebren o més bé recorden al RIBERER. I a tots els que aneu encara de Pasqua, que no treballeu.

Vos pose la imatge del carrer Sant Vicent de Gata. Observeu la curiositat de la foto, no té cap vehicle estacionat. Quina rarea!!

 ATLETES GATERS I PÒDIUMS A LA VOLTA A PEU A DÉNIA 2017

20170424171608-compoatletesdenia.jpg

La gatera Christina Mallet, segona millor dona

L’atletisme també va tindre els seus representants gaters en dos fronts ben distints dissabte dia 22. Per una part, es va disputar la Volta a Peu a Dénia 2017, inclosa al Circuit a Peu Marina Alta. El corredor ANTONIO FORNÉS PEDRO (veterà A del C.A. Llebeig de Xàbia) va ser el primer gater en entrar a la meta de Dénia fent un temps de 34 minuts i 29 segons. JUANAN MAS LEYDA, del Cametes Spat, va ser el segon millor del poble a Dénia arribant al lloc 28. Per altra, els impressionants atletes gaters que van córrer el Penyagolosa Trail van fer una a carrera, que vos posaré en una altra entrada. 

Anem a la primera entrada, la Volta a Peu a Dénia. Van pujar al pòdiums gateres i gaters, com cada carrera del Circuit a Peu. La juvenil MOLLY WOODS va ser tercera (518 a la general). CHRISTINA MALLET (C.A. Dianium) va ser segona veterana A i segona dona també en entrar a meta. A la general va entrar la 191 amb un temps de 40 minuts i 52 segons.

La segona veterana C va quedar MARÍA MULET MESTRE, 316 a la general, i primera dona del C.A. Gata. Va fer un temps de 43 minuts i 34 segons. La primera veterana D va ser TERESA GREGORI MUÑOZ del C.A. Gata. que va fer 44 minuts. VICENTE LLOPIS CHELI (C.A. Cametes Spat) va quedar segon de la mateixa categoria en hòmens amb un temps de 37 minuts i 43 segons. Finalment, FRANCESC FERRER MULET -veterà E del C.A. GAta- va ser segon amb un temps de 40 minuts i 39 segons.

Les quatre millors dones del Club Atletisme Gata van ser, a més de María Mulet i Teresa Gregori ja nomenades, ANTONIA VALERO SIGNES (17 a l’absoluta) i ESTHER SEPÚLVEDA BÚRDALO (66 a l’absoluta).

Finalment, els quatre millors del CLUB ATLETISME GATA van ser: PEP SIGNES FORNÉS (145 a la general); FRANCESC FERRER MULET (181), JUANVI SOLER TORRES (213) i KIKO ARABÍ BALLESTER (258).

FONTS: classificacions www.somesport.org. Fotos de la composició: Club Atletisme Pedreguer.ATLETES GATERS PARTICIPEN EN LA PENYAGOLOSA TRAILS 2017 A CASTELLÓ

20170424184924-fotocastello.png

Al menys tres atletes gaters van participar en el PENYAGOLOSA TRAILS, una de les millors competicions d’atletisme de muntanya a nivell mundial. Es tracta de dos carreres, la de 63 kilòmetres que es diu MiM (Marató i Mitja) i la de 115 kilòmetres que es diu CSP. Més de 2.500 corredors de tot el món van formar part. Alguns van eixir a la mitjanit del divendres al dissabte, altres a les 6 del matí des de la ciutat de Castelló. La línia de meta se situava al sostre de la província, al mític Penyagolosa, a una altitud de 1.267 metres.

FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, FERNANDO ARABÍ ARABÍ i JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES van participar a aquestes impressionants carreres, desenvolupades entre els dies 22 i 23 d’abril, enguany. Els dos primers amb la samarreta del C.A.GATA i el tercer de manera independent van fer una molt bona carrera. 

Al lloc 86 (6é de la MiM -Marató i Mitja-) entrava FERNANDO ARABÍ ARABÍ, que feia les dues. Va gastar un temps de 18 hores, 2 minuts i 40 segons, amb una velocitat de 6,45 kilòmetres per hora. Al lloc 108 (el 41 dels veterans) arribava FRANCISCO PEDRO PEDRÓS que marcava 18 hores, 33 minuts i 52 segons. Finalment, JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES arribava el 181, 101 dels séniors, fent la MiM amb un temps de 7 hores, 46 minuts i 53 segons.

A la fotografia de Mayayo l’eixida de la super carrera de Trails Penyagolosa 2017.

FONT: Foto Mayayo.LA TORXA DELS MINI JOCS DE LA MARINA ALTA ARRIBA AQUESTA VESPRADA A GATA

20170425135844-cartelltorxaminijocs.jpg

Aquesta vesprada, hui 25 d’abril, arribarà la torxa dels Mini Jocs de la Marina Alta a Gata, donat que el nostre poble participa en la XII edició que se celebra els dies 19, 20 i 21 de maig a Dénia.

Els  joves esportistes que representaran a Gata seran els encarregats de rebre la torxa a la plaça de l’Església a les 18:30 hores i traslladar-la pels carrers del municipi fins al camp de futbol on es llegirà el manifest. Enguany, Gata participa en les modalitats d’atletisme, futbol, tennis, gimnàstica rítmica, futbet, pilota valenciana, escacs i handbol.

Els XII Mini Jocs de la Marina Alta reuniran a prop de 2.000 esportistes de base de vint localitats de la Marina Alta: Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Calp, Dénia, Esl Poblets, El Verger, Poble Nou de Benitatxell, Gata de Gorgos, Jesús Pobre, Mancomunitat del Rectorat, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, La Xara, Llíber, Teulada, Xàbia i Xaló.

L’esdeveniment es desenvoluparà durant tres dies, 19, 20, i 21 de maig; el divendres, la cerimònia inaugural, amb desfilada de les delegacions municipals, els juraments d’esportistes, entrenadors i dels jutges, i l’espectacular encesa del pebeter; el mateix divendres i dissabte, amb el transcurs de la competició; i diumenge, amb les emocionats finals i l’acte de reconeixements, lliurament de medalles i clausura.

FONT: Ajuntament, nota i cartell.DIUMENGE 30 A GATA, I TROBADA DE DANSES: Colla de Gitanes de Santa Eulàlia de Ronçana (Catalunya) i Grup La Llata

20170426100754-trobadadanses30abril.jpg

Diumenge 30 d’abril a la Plaça Nova de Gata podrem gaudir de la I trobada de danses, amb la participació de la Colla de Gitanes Sant Eulàlia de Ronçana (poble de Barcelona) i el Grup de danses La Llata de Gata, com a amfitriò.

A les 11.30 hores hi haurà una cercavila pel poble i a les 12.30 hores serà l’actuació a la plaça. Estaran acompanyats per la Colla de Xirimiters i Tabaleteres El Montgó i la Rondalla de l’Escola Municipal de Gata. Hi haurà servei de barra i bar a càrrec de la Comissió de Festes 2017. L’event cultural està organitzat per l’Ajuntament de Gata i col·laboren a més dels grups ja nomenats, també Gata Fan Club que posarà la música d’ambient.

Qui són i d’on venen, la Colla de Gitanes?

La Colla de Gitanes de Santa Eulàlia de Ronçana, municipi de Barcelona, és una entitat sense ànim de lucre que difon una dansa típica del Vallès. 

Les gitanes són una sèrie de balls tradicionals molt arrelats en algunes zones de Catalunya, que es ballen al so de les castanyoles i dels picarols cosits a les espardenyes, que s’acompayen amb peces musicals animades, normalment interpretades per una cobla. Entre d’altres, jotes, xotis, catxutxes, contradanses o els galops d’entrada i de sortida.

Al principi, es ballaven només per Carnestoltes, mentre que segles més tard, és costum dansar-les fins ben entrada la primavera, gràcies a les actuacions que promou l’Agrupació de la Roda del Vallès.

Actualment, les gitanes de Santa Eulàlia compten amb 5 colles i una seixantena de balladors.

FONTS: cartell Ajuntament. Informació grup invitat, Ball de Gitanes.
EL JOVE PILOT DE GATA, JOSEP SIMÓ, ESTARÀ PRESENT DEMÀ EN LA PROVA DE TRIAL, PUNTUABLE PER AL TERRITORIAL

20170428215808-compotrial.jpg

Gata torna a acollir una prova de Trial al llit del riu Gorgos

Després d’uns anys de descans, dissabte 29 d’abril, Gata acollirà una  prova de Trial puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana. A partir de les 15:15 hores, al voltant, les riberes i el llit del riu Gorgos, els millors pilots de la Comunitat Valenciana, entre ells el jove pilot local Josep Simó, participaran en la prova organitzada pel Motorclub Gata, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.

La premsa comarcal (Marina Plaça) s’ha fet també ressó de l’event esportiu i titulava: "La llera del riu Gorgos serà escenari d’una prova del campionat autonòmic de trial". Al subtítol: "Després de diversos anys sense realitzar-se, el pròxim 29 d’abril tornarà a disputar-se una interessant prova de motos organitzada pel Motorclub Gata i l’Ajuntament de la localitat". Ací teniu l’enllaç al diari PUNXEU.

FONTS: informació i fotos de la composició, Ajuntament de Gata / Marina Plaça, 26-4-2017.ELS CORS PARROQUIALS DE GATA INFANTIL I JOVE PARTICIPEN DEMÀ EN EL 38 FESTIVAL VOCACIONAL A MONTCADA

20170429181158-compofesti.jpg

El cor parroquial infantil "Dama Azul" i el cor parroquial "Ruah" participaran demà diumenge dia 30 en el XXXVIII Festival de la Cançó Vocacional en el Seminari Major de Montcada (València). L’infantil amb xiquetes de 8 a 12 anys, acompanyats per joves i majors als instruments interpretaran la cançó "No temas", ja que aquest és el lema d’enguany per al festival. Actuaran en la modalitat de "Xiquetes/xiquets". Amb les xiquetes tocaran dos flautes dolces, la caixa i dos guitarres.

Per la vesprada, i per primera vegada, actuarà el grup parroquial Ruah amb la canço "La fe te hará confiar", modalitat de "Instrumentació lliure". Hi haurà piano, bateria, guitarra, clarinet, flauta travessera i quatre veus.

El festival donarà començament a les 10 del matí. Primer actuarà el grup guanyador de l’any passat, del Col·legi Claret de Xàtiva. La primera actuació d’enguany serà d’aquest mateix col·legi, la segona del Parroquial de Sant Jaume del poble amfitrió Montcada i a continuació el grup parroquial de GATA, "Dama Azul". Els tres últims grups seran de València, Albaida i Burjassot/València.

Després de la secció de corda i vent serà l’eucaristia, el lliurament de premis dels xiquets i el dinar. El festival es reanudarà a les 15.30 hores amb cinc actuacions de la secció de corda i vent. La part més nombrosa d’actuacions vindrà al final amb la secció d’Instrumentació Lliure. Junt amb el grup "Ruah" de Gata actuaran grups de Paiporta (2), València, Requena, Almussafes, València, Algemesí i València. El grup gater actuarà en el quart lloc.

Després de les actuacions serà el lliurament dels premis de la secció de corda i vent i els de la instrumentació lliure.

Esperem i confiem que la parròquia de Gata faça un bon paper i puguen tindre algun premi. La història de la participació del cor infantil parroquial comença en 2015. L’any passat van obtindre el segon premi el cor infantil. (Per a conéixer aquesta informació, PUNXEU ACÍ). Enguany l’actuació és doble.

Si voleu conéixer més del festival i demà seguir-lo en directe per mig de les xarxes socials, PUNXEU ACÍ.

FONTS: Fotos de la composició Parròquia Sant Miquel Arcàngel, Gata. / Informació: parròquia i organització del festival.GORGOS: EL LÍDER CADET GOLEJA (0-7) I ELS MAJORS (TAMBÉ ACTUALS LÍDERS) TENEN UN DIFÍCIL PARTIT A DAIMÚS (19.15 h.)

20170429185426-20170422-182344-copia.jpg

S’acaben les jornades de la lliga per al GORGOS C.F. i tots els equips que competixen en les seues respectives categories i grups. Hui dissabte 29 d’abril cal destacar que seguix golejant a plaer el líder GORGOS CADET i li ha marcat 7 gols al Polop. L’altra notícia important és el decisiu i difícil partit que juguen a les 19.15 hores Daimús i Gorgos. El primer equip intentarà mantindre el liderat contra el tercer classificat.

Els ALEVINS i els BENJAMINS no han jugat els seus partits contra el Benitatxell ja excluit per no tindre cap punt. El GORGOS INFANTIL A ha golejat al Polop 0-6. Han marcat Julián Andrés (8), David (35), doblet de Gaspar (50, 64), Vicent (62) i Héctor (68). Són tercers provisionalment amb 53 punts. Dels 24 partits jugats: 17 guanyats, 2 empats i 5 derrotes. 75 gols a favor i 27 en contra. El GORGOS INFANTIL B ha perdut a casa 2-6 contra el Racing de San Gabriel A. Manté encara els tres punts al final de la taula de classificació.

La golejada del líder GORGOS CADET l’ha feta contra el Polop. Un "poker" de Axel que ja suma 38 gols per 44 de Rafa del Calp. Han marcat: Antonio (33), Axel (36, 38, 59 i 77), Sergi (45) i Jordi (58). Manté el casiller amb tots els partits guanyats. 24 partits 72 punts. Cap empat i cap derrota. Ja suma 118 gols a favor i sols 12 en contra.

Resten a acabar la jornada el GORGOS JUVENIL, que ja està salvat i és 8é, que ha començat contra el Sporting Benidorm A el partit a les 17:30. I el partit que tanca la jornada per als equips del GORGOS, el més difícil i decisiu: Daimús (tercer classificat) i Gorgos (líder) serà a les 19:15 hores). El Gorgos ha disposat un autobús per als aficionats per a recolzar i animar a l’equip. Del resultat depén la lliga i el liderat.

A la fotografia, el GORGOS CADET en la passada jornada, la de la celebració de la lliga 2016-2017.

FONT: FFCV.RUAH, EL COR JOVE PARROQUIAL DE GATA OBTÉ EL TERCER PREMI AL FESTIVAL DE LA CANÇÓ VOCACIONAL

20170430203416-compo3rspremi.jpg

"Dama Azul", el cor de xiquetes gater ha actuat pel matí

(PODEU GAUDIR DEL VÍDEO DEL TERCER PREMI, PUNXANT ACÍ).

(TAMBÉ DEL VÍDEO DEL COR INFANTIL "DAMA AZUL", PUNXANT ACÍ)

Acaba de coneixer-se el veredicte del jurat del XXXVIII Festival de la Cançó Vocacional, que organitza el Seminari Major de Montcada (València), per mig del COV Juan Pablo II. L’alegria per a l’expedició gatera ha arribat al final. El cor de joves "Ruah" que s’estrenava em aquest event ha obtés el tercer premi de la modalitat de "Instrumentació lliure", amb la canço "La fe te hará confiar". Hi havia piano tocat per Mariano; bateria, tocada per Vicent; guitarra de Marc, clarinet tocat per MariPas, flauta travessera que tocava Gisela i cinc veus, les de Noelia, José, Mariano, Erika i Alba. Noelia és l’autora de la lletra.

El cor parroquial infantil "Dama Azul" ha participat pel matí, a la categoria infantil. Participaven xiquetes de 8 a 12 anys, acompanyats per joves i majors als instruments, Han interpretat la cançó "No temas", ja que aquest és el lema d’enguany per al festival.  Amb les xiquetes tocavenn dos flautes dolces, Sebastià i la seua filla, a la caixa Vicent i dos guitarres, Marc i Noelia, directora del cor. Enguany no han pogut aconseguir cap premi, esperem que a l’altra.

La parròquia de Gata de Gorgos té ja dos premis en dos anys al Festival de la Cançó Vocacional de València. Recordem el segon premi infantil de l’any passat i aquest tercer premi del nou grup "Ruah".

FONT: Fotos de la composició Parròquia Sant Miquel Arcàngel, Gata.ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I ACTUANTS A LA I TROBADA DE DANSES, AGERMANANT CATALUNYA I GATA

20170430212406-elsdosgrups-copia.jpg

(PODEU GAUDIR DEL PRIMER ÀLBUM (Mari Moncho Mulet, facebook), PUNXANT ACÍ)

TAMBÉ PODEU OBSERVAR LES FOTOS DE L’ÀLBUM DE BEATRIZ BÁEZ, PUNXANT ACÍ)

FINALMENT, FOTOS DEL CRONISTA DE GATA I MARI MONCHO DE LA CERCAVILA I UNA XICOTETA ACTUACIÓ DEL GRUP INVITAT I EL GRUP LA LLATA: PUNXEU ACÍ.

Un dia preciós, la Plaça Nova plena de gent, actuacions de dansaires catalans. El bar de la Comissió de Festes 2017 donant suport de barra. Cercavila amb la Colla de Xirimiters i Dolçainers gaters. La Rondalla Municipal i els amfitrions, el Grup de danses La Llata. Un gran encontre en la I TROBADA DE DANSES, que obri un camí d’intercanvi cultural molt interessant.

El grup invitat amb dansaires de totes les edats, era la Colla de Gitanes de Sant Eulàlia de Ronçana (poble de Barcelona). A les 11.30 hores han fet una cercavila pel poble i a les 12.30 hores l’actuació a la plaça. L’event cultural estava organitzat per l’Ajuntament de Gata amb col·laboració també de Gata Fan Club que ha posat música d’ambient.

Els espectadors, que omplien el quadrilàter del recinte de la Plaç Nova, han pogut gaudir dels balls, alguns de tall més modern altres típiques del Vallés, amb la Colla de Gitanes.

Les gitanes són una sèrie de balls tradicionals molt arrelats en algunes zones de Catalunya, que es ballen al so de les castanyoles i dels picarols cosits a les espardenyes, que s’acompayen amb peces musicals animades, normalment interpretades per una cobla. Entre d’altres, jotes, xotis, catxutxes, contradanses o els galops d’entrada i de sortida.

Actualment, les gitanes de Santa Eulàlia compten amb 5 colles i una seixantena de balladors.

FONTS: Fotos àlbum, portada i interior Mari Moncho, Beatriz Báez i Cronista de Gata.EL GORGOS CAU A DAIMÚS (1-0) I BUSCARÀ L'ÚLTIMA VICTÒRIA PER A PUJAR A 1ª REG. EL JUVENIL GUANYA (1-5)

20170430215709-gorgoscf.jpg

Els dos equips que restaven per a tancar jornada ahir per la vesprada van tindre dos sorts diferents. Però els dos van fer grans partits. El GORGOS JUVENIL va jugar a Benidorm contra el Sporting i va gunayar 1 a 5. Començava a marcar al minut 11 Lahmani, seguia al 35 Raúl; després repetia i de penalti Lahmani al 49; el golejador Simó feia l’altre al 85 i al 90 el segon golejador Hamza rematava la golejada. Amb la categoria salvada i a falta de quatre partits, el Juvenil del Gorgos té la posició 7ena amb 46 punts dels 29 partits jugats. 14 victòries, 4 empats i 11 derrotes. 81 gols a favor i 54 en contra.

La creu, però en un gran partit, la va tindre el primer equip del GORGOS, que va perdre a Daimús per la mínima, 1-0. Balons als pals, ocasions clares, però aixina és el futbol. Va afavorir als saforins i amb la victòria del Benirredrà, aquest tornava a la primera posició. El Gorgos és segon i pot pujar com un dels millors segons de tots els grups en guanyar a l’última jornada. Li toca a casa contra el Simat i té 63 punts a dos de líder, que seria una cosa rara que perdera l’últim partit. Toca esperar a la victòria i mirar la resta de segons i el Gorgos pot estar entre els millors.

A la fotografia d’arxiu del Gorgos, l’equip al camp a punt de començar un encontre.Archivos

Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris