Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI S'HA COMMEMORAT A SANTA CECÍLIA: banda de Gata 2012 ( I )

HUI S'HA COMMEMORAT A SANTA CECÍLIA: banda de Gata 2012 ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

ELS NOUS MÚSICS, EL NOU DIRECTOR I ELS PARES I MARES DELS NOUS ENTRANTS

La família bandística de la Unió Musical de Gata va "in crescendo" que es diria en termes musicals. Cap als 90 integrants té aquesta formació musical, la més gran del poble. Hui, festa de Santa Cecília 2012, s’han fet la foto oficial els deu nous músics, el nou director i els pares dels nou entrants. La Plaça Nova era l’escenari aquest matí.

A la fotografia de dalt de la composició podeu vore als nous i a la de baix els músics novells amb els pares i el nou director. Per a que conegau als joves músics, d’esquerra a dreta: Joan Valentí Giménez Ortiz (amb la batuta), el nou director; Javier Espasa Font al clarinet; Guillem Aguililla Fernández, amb la caixa (percussió); Mireia Marín Ginestar (amb la trompa); Pepe Ginestar Signes (a la trompeta); Marc Signes Mulet (amb el bombardí); José Pons (amb la trompeta); Pau Mulet Arabí (amb els plats, a la percussió); Nadia Pons Fagiani (al saxo); Mireia Sala Giner (saxo) i Christian Villalta Castillo (al clarinet).

1 comentario

Jordiec -

Com sempre Miguel, al peu del canó en les notícies del poble!!

Senzillament comentar que el "novato" Pau Mulet ha entrat a formar part de la nostra Banda amb el violoncel, però com aquest és un instrument de Concert, pel carrer estarà amb la corda de percussionistes com bé has anotat.

Moltes gràcies per tenir sempre tanta bona disposició amb aquesta Banda! I a continuar amb aquesta feina!!

Salut!!

Jordi.