Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UN TOTAL DE 847 MENORS (0-14 ANYS) DE GATA, ENTRE XIQUETS I XIQUETES, PODRAN EIXIR AL CARRER DES DE DEMÀ DIUMENGE (COVID-19)

UN TOTAL DE 847 MENORS (0-14 ANYS) DE GATA, ENTRE XIQUETS I XIQUETES, PODRAN EIXIR AL CARRER DES DE DEMÀ DIUMENGE (COVID-19)

Ja els arriba el torn als més menuts de casa. Ells ho han portat de manera exemplar. Després de 43 dies ho podran experimentar. El Govern ha autoritzat als xiquets i xiquetes de 0 a 14 anys donar passeigs controlats d’una hora a partir del diumenge dia 26. La mesura afecta a toda España i, per suposat, també als 847 xiquets i xiquetes de Gata. D’una població de 6.049 habitants que té el nostre municipi, el 14 per cent correspon a aquesta franja d’edat.

Aniran acompanyats d’un major un màxim de tres i no podran jugar als parcs, sí pel carrer amb bicicleta o patinet. L’horari d’eixida serà de 9 a 23 hores. Valdrà la pena veure’ls xafant el carrer i gaudint de l’esperat dia. De segur, que els seus acompanyants immortalitzaran aquests moments, després de mes i mig sense xafar el carrer. A partir de les 00,00 hores de demà diumenge dia 26 d’abril es produïrà l’esperat desenconfinament dels menuts i menudes.

La Policia Local de Gata ha preparat un vídeo amb orientacions bàsiques per als xiquets/xiquetes a l'eixir de casa. Feu-ne cas. Ací teniu l'enllaç. PUNXEU.

FONT: INE. // Foto Arxiu, els juniors gaters a Benissa.    

0 comentarios