Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. NO JUGA. AJORNAT EL PARTIT.

EL GORGOS C.F. NO JUGA. AJORNAT EL PARTIT.

El Gorgos juvenil és colíder, segon de la tabla.

Rocambolesca història la d’ahir. Pareix mentida que passen aquestes coses encara al futbol del segle XXI. El Gorgos Club de Futbol tenia que jugar a les 19.30 hores a Benissa, al camp de La Costa, per enfrontar-se al Jove Teulada-Moraira, ja que els teuladins tenen el camp en obres. Però a la mateixa hora jugava el Benissa juvenil, propietari del terreny i amb preferència, i res...partit ajornat i sense jugar. Cap a casa. Ja es jugarà més endavant van acordar els dos capitans i l’arbitre.

Els que sí van jugar a casa i com tots sabeu van guanyar van ser el Gorgos juvenil. Anit no vaig acabar de posar bé la classificació, ja que encara no estaven tots els resultats. Ara ja ho estan.

És líder, perquè té més gols a favor amb 40 punts és el Benirredrà. El Gorgos és segon colíder amb els mateixos punts, però menys gols a favor. També té 40 punts, però menys gols que el Gorgos el Villalonga. Xeraco i Ondarense, quart i cinqué, tanquen la primera part de la taula, a la qual els separa del sisé nou punts.

(A la foto, un moment del partit dels juvenils d’ahir vesprada al municipal de Les Costeres de Gata). 

 

0 comentarios