Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTEN EL PROJECTE DEL NOU GIMNÀS ESCOLAR.

PRESENTEN EL PROJECTE DEL NOU GIMNÀS ESCOLAR.

AL FINAL DEL TUNEL...ES POT VEURE UN POC DE LLUM.

DESPRÉS DE MOLT DE TEMPS ESPERANT EL GIMNÀS ESCOLAR.

La Conselleria d’Educació ha presentat hui el projecte del nou gimnàs escolar que es construirà al Col·legi Públic del Santíssim Crist. La presentació ha esta a càrrec de l’arquitecte, Carles Company, en presència del Subsecretari d’Educació, Mariano Vivancos Comes, l’Alcaldessa de Gata, Ana María Soler Oliver, el director territorial, Valero Alias Tuduri, i la regidora d’Educació Maite Signes.

Company ha explicat que es tracta d’una construcció senzilla que constarà de una pista esportiva, un magatzem, un corredor que connectarà amb la resta de dependències de vestuaris, serveis i sala de monitors. La primera fase serà l’enderroc del gimnàs existent, ja que el nou edifici ocuparà el mateix lloc.

L’Alcaldessa de Gata, Ana María Soler ha recordat que es tracta d’una infraestructura demandada des de fa temps, per tant, és un orgull que es presente ara el projecte però  amb el compromís que siga prompte una realitat ja que el gimnàs es troba amb un estat molt deteriorat.

Per la seua banda, el Subsecretari d’Educació, Mariano Vivancos, ha reconegut que es tracta d’un edifici molt demandat i desitjat per la població. Així que, fent balanç, s’ha avançat molt en el projecte i ha assegurat en este exercici està prevista la seua licitació. A més, ha avançat que probablement abans de la licitació del projecte es durà a terme la retirada del sostre i l’enderroc de l’edifici.

El projecte, que té un pressupost de 646.479,64 euros, serà assumit en la seua totalitat per la Conselleria. Encara que l’aquitecte ha explicat que la inversió total arribarà als 750.000 euros.

FONTS: Text i foto, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios