Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -343-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -343-

Cada dia el compte enrerre s’acurta més. Resten sols 18 dies per a l’any del blog i 22 per a l’any de les fotos antigues, per a 365.

La foto de hui ens trasllada a la parròquia, més concretament a la secció de rectors que han regentat la mateixa. De 1930 a 1950, una època plena d’aconteiximents de tot tipus, estigué a la parròquia el rector natural de Villalonga N’ALEJO SENDRA TARRAZÓ. Aquesta fotografia encapçalava el recordatori de les bodes d’or (febrer 1913-1963) del prevere. Es veu a N’Alejo sobre l’altar celebrant la missa.  N’Alejo Sendra sigué un rector que va deixar petjada a aquesta parròquia de Gata de sant Miquel Arcàngel. Encara les persones de entre 65 i 85 anys el recorden perfectament pels fets i dites que tenia.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A l’amic José Antonio Roselló: Gràcies per la teua informació sobre N’Alejo Sendra, un rector molt recordat ací a Gata. No sabia eixa dada sobre la seua mort i, amb el teu permís, hui la posaré posant el teu nom d’informador, clar està, a la secció “¿Sabieu…?” que he obert fa tres dies tan sols. Pel que fa a donar-li més resolució a la fotografia ho intentaré. És del seu recordatori del seu òbit i tal vegada siga d’ahí Villalonga. Farem el que es puga. Gràcies. Ja t'ho remet al teu correu.

José Antonio Roselló -

Soc de Villalonga i he conegut a N'Alejo Sendra, ja que va passar els seus últims anys ací al seu poble. Per cert va morir cel.lebrant la missa, va caure al mateix alter de l'Esglesia Parroquial dels Sants Reis. La meua pregunta es vore si es pot conseguir la foto que encapçala el comentari 343 amb una millor resolució i enviarme-la al meu e-mail. Gràcies.