Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BENISSER ADRIÁN IVARS IVARS (LURBEL) GUANYA LA VIII TRES TOSSALS DE GATA DE 20 KMS. El xabier Ignasi Cardona Torres, la prova de 10,5.

EL BENISSER ADRIÁN IVARS IVARS (LURBEL) GUANYA LA VIII TRES TOSSALS DE GATA DE 20 KMS. El xabier Ignasi Cardona Torres, la prova de 10,5.

Hui s’ha viscut la gran festa de l’atletisme amb la cursa Trail dels Tres Tossals, en la seua vuitena edició. El Grup Espeleològic Gatense (G.E.G.) ha estat l’organitzador, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i l’Ajuntament de Gata.

L’atleta benisser ADRIÁN IVARS IVARS, que corria per l’equip Lurbel Team People Sapiens ha guanyat hui la prova reina del VIII Tres Tossals, Gata 2022, valedera per al circuit Trail per muntanya La Marina. Ivars ha fet un temps de 1 hora, 39 minuts i 38 en recórrer els 20 kilòmetres pels nostres tossals. El segon en entrar a meta, l’eldense Miguel Ángel Sánchez Cebrián, també per al mateix equip, ha fet 1 hora, 43 minuts i 29 segons i el tercer, també benisser, ha sigut Fran de la Cruz Jordá del club Entrena Benissa.

El primer gater i quart classificat de la general ha sigut JUANAN MAS LEYDA (GEG) que ha fet 1 hora, 48 minuts i 9 segons. El que feia 8 ha entrat, també pel GEG Jairo Soler Salvá. L’11 ha sigut Albert Cuenca Sivera (GEG). Xavi Torres Oliver, també del GEG, feia el 16 lloc i Joan Escortell Server (GEG) el 19.

Després dels primers vint de la carrera reina entraven més gaters del GEG: Joan Jaume Torres Oliver (23), Jaume Salvá Torres (24), José Francisco Caselles Signes (36), José Francisco Moncho Soler (48).

La primera dona senior femení i la primera en entrar a met de dones ha sigut ROSA MARÍA LARA FELIU (Lurbel Team People Sapiens) amb un temps de 1 hora, 57 minuts i 12 segons. La segona dona, primera veterana, en entrar a meta era Ángela Pizarro ureña del Club Córrer Xeraco.

Prova de 10,5 km.

El primer en entrar a meta dels 10,5 kilòmetres ha sigut el xabier de mare gatera IGNASI CARDONA TORRES veterà del C.A. Llebeig de Xàbia que ha fet 50 minuts i 12 segons. El primer gater ha sigut Joan Lema Mateo del C.C. Gata, que ha entrat 16 amb 57 minuts i 28 segons. La primera dona en esta modalitat ha entrat Aida Pérez Moncho del Dénia Corre amb un temps de 57 minuts i 43 segons. Ressenyar que la primera dona de Máster-F, novena en la general de dones, ha entrat la gatera del GEG María Mulet.

A més d’aquestes proves s’han fet menors recorreguts per als xiquets i xiquetes en les diverses categories. Així mateix, el GEG també havia preparat un circuit per a caminants. 

El TAPIS, beneficiari de la donació del GEG

Enguany li ha tocat al TAPIS. Des de l'associació comentaven: "Agraïr al Grup Espeoleg de Gata (GEG) la seua gran tasca en la VIII edició dels TRES TOSSALS, gran i bona coordinació i tots/es els participants molt contents. Volem donar les gràcies a este gran equip per haver pensat en la nostra associació per a ser beneficiària aquest any de la seua donació."

FONTS: Resultats mychip.es. Foto portada i dones mychip, Cronista i GEG. 

0 comentarios