EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO PRESENT A LA XV VOLTA CICLISTA A LA CORUÑA

A la primera etapa de divendres va fer el 31 de 102 corredors. A la segona d’ahir, el 95 de 100. A la general, és el 66 dels dos dies de carrera

Hui, diumenge, tercera i definitiva etapa

Des del divendres dia 20, un total de 119 corredors recorren les carreteres corunyeses participant a la XV edició de la VOLTA A PROVINCIA DA CORUÑA, que organitza la Federació Gallega de Ciclisme. Entre ells està el ciclista gater de competició èlit SERGIO TORRES JORRO.

Un recorregut que s’ha caracteritzat per la mitja muntanya i que tenia abans de l’eixida de les tres etapes -hui diumenge és l’última- garantitzat l’espectacle. La primera etapa disputada divendres 20, va tindre com a punt d’eixida i arribada Cercada, de 141 kilòmetres. Ahir dissabte van ser 130 kilòmetres també durs, amb inici i arribada a Brión. El Ferrol i comarca és l’escenari de hui diumenge. La ciutat ferrolana coronarà al nou guanyador de la ronda corunyesa després d’una jornada de 135,5 kilòmetres.

Pel que fa als equips, amb nou triomfs de catorze edicions, el Supermercados Froiz pontevedrés apareix com l’equip a batir. Participen 16 formacions en un pelotó que reuneix a molts bons corredors èlit i Sub-23 espanyols, dels qual està el nostre ciclista gater SERGIO. La provincia de A Coruña conta amvb dos conjunts: Cambre-Caeiro i Padronés Aluminios Cortizo. Completen els equips gallegs el Club Ciclista Rías Baixas, Autrónic Club Ciclista Vigués, Concello do Porriño Spol i Guerciotti/Redondela. De la resta d’Espanya participen el Bicicletas Rodríguez-Extremadura, Ciudad de Oviedo, Diputación de León, Infisport, Gsport Valencia, Cartucho.es, MUTUA LEVANTE-RENAULT GINESTAR-METAL LUBE, l’equip on corre SERGIO TORRES JORRO, Rimo-Construcciones Paulino i Gomur. El Liberty Seguros representa el ciclisme portugués.

Com van Sergio i el seu equip a la Volta ?

A la primera etapa de CERCADA a CERCADA (141.5 Km) SERGIO va fer una classificació molt bona, quedant el 31º amb un temps de 3 hores, 23 minuts i 57 segons, de 102 corredors que van arribar a meta. El seu equip, el MUTUA DE LEVANTE-RENAULT GINESTAR-METAL LUBE quedava el 10 per equips, de 16.

A l’etapa d’ahir no va tindre tanta sort. Era l’etapa de Brión a Brión (130 kilòmetres). Va quedar el 95 amb 3 hores, 31 minuts i 2 segons, dels 100 corredors arribats a meta. L’equip baixava i quedava el 13 per equips.

En la general individual, del maillot groc que atorga la Diputació de A Coruña, SERGIO està el 66 i l’equip l’11.

A la fotografia, l'equip MUTUA LEVANTE-RENAULT GINESTAR-METAL LUBE. El gater SERGIO TORRES JORRO està just al mig dels set ciclistes.

FONTS: esciclismo.com (nota premsa 18-5-2016) / Federació Gallega de Ciclisme / Foto pujada al seu facebook per Sergio Torres Jorro.