Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: HUI ENS HA DEIXAT TONICA TUR (Tonica Buscano) D.E.P.

GATA: HUI ENS HA DEIXAT TONICA TUR (Tonica Buscano) D.E.P.

Hui. Divendres Sant, ha faltat ANTONIA TUR TORRES (Tonica Buscano), que vivia al carrer Teulada, de 86 any d’edat. La seua filla Ana em deia fa uns moments: "Ma mare feia més de sis anys que lluitava contra una enfermetat rara (amiloidosis primaria) que li van afectar els rinyos, per això es dialitzava tres dies a la setmana, ahir va ser l’ultima. Però, malgrat la seua malaltia ha sigut una lluitadora tota la seva vida fins al final. I no va perdre mai el sentit del humor."

Descanse en Pau, Tonica, Déu l’ha acollida amb ell en una data tan especial per als cristians. Des del blog ànims al seu marit i a la seua filla, així com la resta de familiars. Tonica serà soterrada demà sota les estrictes mesures de seguretat sanitària que s’imposen en aquest tems de la pandèmia al cementeri municipal amb tan sol tres familiars més directes. Per això, si cap, resulta més trist el no poder acomiadar-se tota la família d’ella.

Al respecte d’aquesta situació i dels soterraments, al nostre poble com a tota Espanya, a Gata serà la tercera dona en el temps del confinament. La primera difunta dins de l’alarma general va ser Francisca Jorro Grimalt el dia 16 de març. Una altra dona era soterrada el dia 29 de març, Pepa Pedro Oliver. I demà ho serà Tonica Tur.

 

0 comentarios