Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT...ANTONIO (RIPOLLET), EL GRAN PORTER DEL GORGOS C.F.

ENS HA DEIXAT...ANTONIO   (RIPOLLET), EL GRAN PORTER DEL GORGOS C.F.

L’equip de futbol del poble està de dol. Ha faltat Antonio Serra Ripoll als 78 anys, més conegut en l’àmbit futbolístic i esportiu com "Ripollet". Després d’una llarga enfermetat ha mort hui a l’hospital on es trobava ingressat. Durant molts anys de la seua joventut va estar defensant la camiseta del Gorgos com a porter titular. Ell va conéixer la trajectòria del Gorgos a tres camps: baix del Grup Escolar, a Les Sorts a partir dels anys 60 i ara d’espectador al nou camp de gespa de Les Costeres. La seua figura i les seues parades, algunes molt decisòries, era coneguda per tota la comarca i més enllà.

"Ripollet" també va pertanyer una vegada jubilat i al llarg d’uns anys a la directiva de l’associació de la gent gran de Gata, que just aquesta setmana celebra els actes.

DESCANSE EN PAU, Antonio. La capella ardent es troba al vetlatori de Gata, al costat de l’església i la missa funeral se celebrarà demà dijous a les 18:30 hores a l’església parroquial de Gata. 

El Gorgos C.F. expresava aixina el condol: "Des del club volem mostrar el nostre condol amb la familia de Antonio (Ripollet). Antonio va ser porter del Gorgos, C. F. i va estar lligat al club durant molts anys. Descanse en pau."

Des del blog, el meu condol a tota la família, sempre recordant a Antonio i les seues xerrades amb mi sobre el Gorgos i sobre la vida.

FONTS: Foto extreta de l’esquela del finat i fotos arxiu. 

0 comentarios