Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DE HUI DIA 26 AL 2 DE JULIOL, XIII SETMANA CULTURAL DE LA GENT MAJOR DE GATA (excursió, balls, taller, dinar,...)

DE HUI DIA 26 AL 2 DE JULIOL, XIII SETMANA CULTURAL DE LA GENT MAJOR DE GATA (excursió, balls, taller, dinar,...)

Hui dilluns dia 26 de juny comencen les activitats culturals i socials per a la Gent Major de Gata, pertanyents a la societat gatera, que celebrarà al seua XIII Setmana. A les 20 hores, al Centre Social Integrat, actuarà la BANDA JUVENIL DE GATA. Demà dimarts dia 27 a les 16:30 hores hi haurà un taller iai@CONNECTAT, en el qual la Generalitat Valenciana explicarà com relacionar-se amb l’administració pública i la banca a través del mòbil i les precaucions necessàries per a fer-ho amb seguretat. Durant el taller hi haurà un descans i se servirà un berenar.

Despusdemà dimecres 27 a les 20 hores, actuarà el COR SERRILLÀS en concert. Dijous 29 es farà un viatge a València, visitant l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic. Visites i dinar per 40 euros els socis i 45 els no socis. L’eixida serà des de les 8:30 hores la Casa Roja i l’autobús està patrocinat per l’Ajuntament de Gata.

Divendres 30, a les 19:30 hores, actuarà el grup SIETE COMEDIANTES amb l’obra CEFERINA ENCUENTRA NOVIO (Festival Independent 2023, Diputació d’Alacant). Dissabte dia 1 de juliol, a les 19:30 hores serà el ball per a tots al Centre Social. Diumenge dia 2 a les 11:30 hores serà la missa a l’església de Sant Miquel Arcàngel. A les 14 hores, com a cloenda, es farà el dinar de germanor als salons de Canor. El preu serà de 22 euros els socis i 40 els no socis. Hi haurà servei d’autobús, que eixirà a les 13 hores des de la plaça de la Casa Roja i tornarà acabat el ball.

FONT: Cartell anunciador de la Setmana Major. 

0 comentarios