Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA EN FESTES: DESPRÉS DEL FESTIVAL...CORRO I BARRAQUES (Àlbums del festival)

GATA EN FESTES: DESPRÉS DEL FESTIVAL...CORRO I BARRAQUES (Àlbums del festival)

PODEU VISIONAR L'ÀLBUM MEU DEL FESTIVAL D'ELECCIÓ I CORONACIÓ 2015, PUNXANT ACÍ.

TAMBÉ L'ÀLBUM DE L'ENTRADA DE LA MURTA D'AHIR I DEL FESTIVAL, PUBLICAT AL FACEBOOK PER L'AJUNTAMENT, PUNXANT ACÍ.

FINALMENT, TAMBÉ L'ÀLBUM DE L'ENTRADA DE LA MURTA I DE LA NIT DEL FESTIVAL, FET PER LA COMISSIÓ DE FESTES 2015 (PUNXEU ACÍ).

Ja anunciava ahir pel mig del facebook quasi almateix moment de produir-se, i ho faig també ara pel blog, la notícia esperada per tots els gaters i gateres que ens trobem en festes. Ho avançava amb fotos de la regina major i la regina menuda.

Si recordeu, la jove de 18 anys Anna Torres Simó i la xiqueta de deu anys Núria Fornés Blázquez van ser coronades ahir com a regina major i infantil de les festes en l’acte de presentació que marcava l’inici oficial de les festes de Gata 2015. Junt a Anna Torres, es van proclamar les dames d’honor, Cristina Bolufer Signes i Ana Pons Salvá. I,a la regina infantil, l’acompanyaran les dames Raquel Martínez Serra i Aitana Giner Gandía.

Hui, dimecres 29, a les 8 del matí arrancaven els actes taurins amb l’entrada típica i tradicional, seguida d'unes vaquetes i esmorzar. La solta de vaques ha seguit a les dotze hores del matí, i en una hora està prevista la inauguració del corro a les 18,30 hores. Toca anar de sevillanes. A continuació, solta de vaques. Per la nit, després del sopar i ball a la plaça Nova, es farà el primer bou embolat.

Demà, dijous 30 serà el torn de la Nit de les Paelles, un dels actes més multitudinaris de les festes, que comptarà amb l’actuació de l’orquestra TITANIC. Els més joves tindran el seu dia divendres, últim dia del mes, amb la nit de rock que acollirà l’antic camp de futbol amb les actuacions de PUPIL·LES DILATIVES, LOS SONIDOS, RECKLESS SIDE i THE KINGS BEE.

El dia de les quintades se celebrarà dissabte 1 d’agost, quan , des de bon matí, les diferents quintes comencen la seua activitat amb les despertades, cercaviles, xarangues. Diumenge 2 d'agost, les carrosses seran el plat principal del dia amb la desfilada que es farà a partir de les 19 hores. 

Els xiquets tindran el seu dia, dilluns 3 d'agost,  amb parc aquàtic a les 11 hores al grup escolar i a les 17 hores, teatre i berenar per als xiquets. A les 19 hores, a càrrec de l'associació cultural bouera , hi haurà carretons.

Dimarts 4 de juliol serà el dia de les tradicions, amb jocs populars de matí i actuació del grup de Danses La Llata de Gata a la plaça Nova, a les 22:30h. I per als més joves, a partir de les 00:30h al grup Escolar, hi haurà actuació de Space Elephants.

Enfilant la recta final de les festes, dimecres 5 d’agost, serà el dia dels majors i de l’ofrena. Ja per la nit, la plaça de l’Església acollirà la tradicional revetlla de la Banda Unió Musical de Gata, i en acabar, es dispararà la cordà al recinte de l’antic camp de futbol.

Els actes lúdics i festiu arribaran fins a dijous 6 d’agost, dia del Santíssim Crist, amb la processó de pujada del Crist i un gran castell de focs d’artifici que posarà el punt i final a les festes 2015.

Foto de Comissio De Festes Dosmilquinze Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

FONT: Fotos Ajuntament i Comissió / part del text, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios