Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SEGUIX EL MILLOR TEMPS PER A LA FIRA: INAUGURACIÓ: matí de dissabte (àlbum) ( 1 )

SEGUIX EL MILLOR TEMPS PER A LA FIRA: INAUGURACIÓ: matí de dissabte (àlbum) ( 1 )

(PUNXA ACÍ i repassa les fotografies oficials de la inauguració)

La XII Fira Gata al Carrer 2015 ha estat inaugurada oficialment aquest matí a les 11,30 hores, a la Plaça de l'Església. Han parlat la presidenta de Comerç de Gata, Paqui Signes, i la regidora de Desenvolupament Local, Àngels Soler. Totes dos han coincidit en valorar la tasca dels comerciants d'un poble menut i de fer una fira que porte als visitants a la Passió per Gata, Passió per la fira, com resa el reclam publicitari.

A l'acte han assistit a més de tots els regidors de la corporació municipal, alcaldes de la comarca, com el de Xaló i El Verger, i la diputada autonòmica de Podem, Llum Quiñonero.

La Colla de Dolçaines i Tabalets El Montgó i el Grup de Danses La Llata han actuat a la plaça. La comitiva ha recorregut tots els estands saludant als comerciants expositors. Mentre, es desenvolupaven activitats paralel·les curioses i atractives a la vegada, com la volta en carros, la tirolina preparada pel Grup Espeleològic o les atraccions infantils de la placeta del vicari.

Aquesta vesprada continuen les activitats, destacant la desfilada de moda infantil que farà al carrer Signes la tenda de Ca Ana moda.

FONT: Fotos de l'àlbum, Ajuntament de Gata de Gorgos. A la fotografia de la portada, pertanyent a l'àlbum, la comitiva municipal davant l'ajuntament.

0 comentarios