Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PRESIDENTA DE LA DIPUTACIÓ PROVINCIAL, LUISA PASTOR LILLO, VISITA "ART AL VENT"

LA PRESIDENTA DE LA DIPUTACIÓ PROVINCIAL, LUISA PASTOR LILLO, VISITA "ART AL VENT"

Ha signat al llibre d’honor del Consistori i ha visitat l’exposició que es tanca demà

Els diputats de la comarca, Roselló y Ferrando, alcaldessa i regidors del consistori, així com alcaldes i regidors de la comarca, acompanyen a Lillo pels carrers de la mostra

La presidenta de la Diputació Provincial d’Alacant, Luisa Pastor Lillo, ha visitat aquest matí la mostra d’art tèxtil Art al Vent (IX edició) que demà tancales portes fins 2013. No va poder estar a la inauguració i ha pogut vindre a Gata per a recolzar de primera mà l’exposició, que ha dit és singular i original en la província, amb 120 obres d’autors de 24 païssos.

Pastor ha estat rebuda a les 11 del matí per l’alcaldessa de Gata, Ana María Soler Oliver, els diputats de la comarca Juan Bautista Roselló (precisament diputat de Cultura i alcalde de Benissa) i Ximo Ferrando (alcalde d’Ondara), els regidors de l’equip de govern, encapçalats pel regidor de Cultura Joan Pedrós, el regidor i portaveu del PSOE Vicent Font, així com l’alcalde de El Verger i altres regidors de la comarca.

Després de vore l’ajuntament i la balconada cap al riu, han pujat al saló de plens, on la presidenta ha signat al llibre d’honor del Consistori. La Corporació li ha lliurat, com a record de la visita, una reproducció d’una obra de "Art al Vent" de l’edició de 2010.

La visita de les obres ha començat per la Plaça de l’Església, Duquessa d’Almodóvar i carrer La Bassa. Molts veïns, davant la petició del regidor de Cultura, han engalanat les voreres del carrer la Bassa amb plantes. La presidenta ha qualificat la visita, encara que dissabte, de molt grata i molt amena.

Cal recordar que demà a les 20 hores serà l’acte d’acomiadament de la mostra "Art al Vent" 2012. Hi haurà alguna actuació, parlaments i una degustació i vi d’honor.

 

0 comentarios