Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GASODUCTE: XÀBIA I JESÚS POBRE DONEN SUPORT A GATA.

GASODUCTE: XÀBIA I JESÚS POBRE DONEN SUPORT A GATA.

Els alcaldes de Xàbia i Jesús Pobre, Eduardo Monfort i Antonio Llobell respectivament, van manifestar ahir el seu recolzament  a les al·legacions i alternatives al traçat del gasoducte que ha presentat Gata a Conselleria. Així ho van deixar clar en la roda de premsa conjunta que oferiren ahir els tres alcaldes.

Ana María Soler va reiterar que no està en contra del gasoducte sinó del traçat que en el terme de Gata afecta a terrenys privats i quan entra a altres poblacions discorre per camins públics.

Llobell afegí que el traçat actual afecta a una zona d’agricultura ecològica.

Per la seua part, Eduardo Monfort explicà que les al·legacions presentades per Xàbia van ser ateses, però que s’adheria a les presentades per Gata per a que el projecte tinga una solució de continuïtat, ja que per a arribar a Xàbia ha de passar pel terme de Gata. Per tant, “les alternatives tècniques que ha presentat Gata estan consensuades amb els altres ajuntaments afectats”.

Monfort afegí que darrere d’un projecte hi ha unes qüestions humanes que s’han de tenir en compte i recordà que també dins el terme de Xàbia la majoria de propietaris afectats són veïns de Gata.

Finalment, Soler destacà que amb esta ja són tres les alternatives que es presenten a Conselleria i que seguiran presentant al·legacions i recursos fins que afecte el mínim possible als veïns, “els serveis públics han d’anar per terreny públic”.

A la fotografia podeu veure als tres alcaldes i a la regidora Pepa Chorro, a la roda de premsa d’ahir.

FONT: Article i foto, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

Podeu veure més ampliada la notícia a la secció de La Marina de LAS PROVINCIAS de hui dijous 10-3-2011; també a Levante-EMV i al diari digital de LP, del qual us deixe aquest enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20110310/marina/gata-tilda-barbaridad-trazado-20110310.html

0 comentarios