Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AHIR, 1.228 CORREDORS A LA PROVA REINA. RÈCORD DE PARTICIPANTS.

AHIR, 1.228 CORREDORS A LA PROVA REINA. RÈCORD DE PARTICIPANTS.

XV VOLTA A PEU A GATA (2ª del Circuit Comarcal Marina Alta)

Matinal d’atletisme en tot el poble de Gata. Circuit de 9,6 kilòmetres a la prova reina, eminentment urbà.

Mounir guanya la prova amb 31 minuts. Entra segon el gater Vicent Mas Leyda.

Primer veterà B Vicent Llopis Cheli.

Més de 300 participants en les categories inferiors, des de barrufets a cadets.

Ahir diumenge pel matí es va celebrar la XVena Volta a Peu a Gata, organitzada pel Club d’Atletisme Gata, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de Gata i les empreses patrocinadores i de suport. Unes 1.600 persones participaren en les distintes carreres, sent la prova reina la més nombrosa amb 1.228 participants entrant a meta, des de juvenils a veterans C, pasant per séniors, veterans A i veterans C.

El sénior marroquí del C.A. Fran Beneyto R. Dénia Horma Mounir guanyà la carrera amb 31 minuts i 6 segons. El gater VICENT MAS LEYDA, que milita en el C.A. Dianium, ha entrat segon amb 32 minuts i 24 segons. Tercer ha entrat el benidormenc Juan Antoni Fernández Cantos, amb 33 minuts, 15 segons.

Cal destacar l’actuació del gater d’adopció VICENT LLOPIS CHELI que ha fet el lloc 18 de la general, sent el primer veterà B masculí.

A les 10 han corregut els participants de la prova reina. Després s’han lliurat els trofeus (unes originals botes que han resultat ser “huchas”). A les 12.10 començaven els menuts.

La Comissió de Festes de Gata 2011, com en tots els events grans, ha muntat el bar, per donar servei als participants de la carrera.

Al muntatge fotogràfic podeu veure moments de la carrera.

0 comentarios