Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JUVENIL, FINALMENT COLÍDER AMB EL VILLALONGA.

La victòria treballada i molt ajustada del GORGOS juvenil no va tindre completa la recompensa, malgrat a dependre ara d’ells mateixa, com reconeixia el seu preparador Jaume Serra. Ahir el 2 a 3, amb embolic del públic i presencial policial inclosa, va servir per assegurar la primera plaça.

Ja es coneixen més dades del partit. Començava guanyant el Benirredrà, 1 a 0. Empatava Caren el partit i el 1 a 2 el marcava Quico de penalti. Resolvia finalment Molines i donava els tres punts d’or.

El Villalonga va complir la seua tasca de victòria a Portuarios i es posa colíder junt al Gorgos, però tindrà dos obstacles grans. Resten vuit jornades. El Benirredrà i el Villalonga es tenen que enfrontar entre ells i l’últim partit el jugarà el Gorgos juvenil just front al Villalonga al camp de Les Costeres. Per això, el Gorgos té que anar sumant victòries i dependre d’ells mateixa.

 

5 comentarios

Alberto -

bale pues quan vuigues te les passe.

Jose -

Alberto jo en vuic per al llibre de festes

Alberto -

Val, jo vasc a quasi tots els partits de fora de casa (per no dir tots). Si vols fotos d'eixos partits, sols tens que dir-ho

CRONISTA DE GATA -

Hola, Alberto:
No cal posar-ne donat que ja ha passat i tot es va resoldre bé. El que importa són els tres punts i ara a pensar en el dissabte.

Alberto -

Jo tinc fotos dels moments de la policia.