Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...ELS NOUS HORARIS DEL TRENET...I DEL RESCAT D'UNA DONA A UN CLUB PROP DE GATA (TERME DE DÉNIA)

LA PREMSA PARLA DE...ELS NOUS HORARIS DEL TRENET...I DEL RESCAT D'UNA DONA A UN CLUB PROP DE GATA (TERME DE DÉNIA)

Repassant els diaris en paper i en digital trobem hui dijous 30 de juny, acabant el mes, i a punt d’entrar als mesos estivals i de vacances, dues notícies.

La primera afecta als usuaris del TRENET DE LA MARINA i per tant als gaters que viatjen cap a Dénia o a Teulada, Benissa, Calp, i altres llocs fins Alacant. Publica hui MARINA PLAÇA digital: "El TRAM Dénia-Benidorm se retrasa aún más: ahora los trenes pasarán cada hora y cuarto". Als subtítols: "FGV descarta destinar más convoyes a la línea 9 y opta por alargar a partir de este sábado el tiempo de espera de los usuarios" i "Asume la medida por el mal estado de la vía en el tramo entre Dénia y Calp". A l’article posa detalls dels nous horaris. Per a llegir tot el resum PUNXEU ACÍ.

També publica sobre la mateixa notícia, el diari digital Teulada Moraira digital. Titula: "FGV modifica a partir del 2 de julio los horarios de la Línea 9 del TRAM de Alicante entre Benidorm y Dénia" i subtitula: "Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modifica a partir del sábado, 2 de julio, los horarios de la Línea 9 del TRAM Metropolitano de Alicante (Benidorm-Dénia) al objeto de evitar retrasos y favorecer la conexión en Benidorm con la Línea 1 que enlaza con Alicante capital". Podeu llegir la notícia PUNXANT ACÍ.

La segona fa referència al rescat d’una dona que havia sigut obligada a exercir la prostitució de fa sis anys a un club d’altern prop de Gata. La nota de premsa diu, malauradament per al poble, que és de Gata, però cal aclarir que el club està en terme de Dénia i que Gata no té cap club d’altern al seu terme.

Precisament, rectificava anit i deixava clar el diari digital Marina Plaça, que el terme era de Dénia. Titulava: "La Policia allibera a una dona obligada a prostituir-se en un club de la N-332 i deté als seus captors". Als subtítols: "La pròpia víctima va conseguir telefonar al telèfon d’atenció a les víctimes de tracta de éssers humans per a denunciar els fets, el que va propiciar l’operació en el local ubicat en terme de Dénia, junt a Gata" i "La jove, de 28 anys, havia sofrit, a més, múltiples agressions sexuals en els sis anys en que va exercir en prostíbuls “en condicions denigrants”." Ací teniu tot l’article de Marina Plaça, PUNXEU.

També els diaris Información, Levante-EMV i Las Provincias publiquen la notícia. Vegeu vosaltres mateixa que posen Gata i no terme de Dénia. Caldria aclarir sempre eixa separació de termes.

El diari Información publica l’article de J.A.M.: "La Policía rescata en Gata a una mujer vendida hace seis años para prostituirse" i al subtítol: "La liberada llamó a un teléfono de atención a las víctimas de trata de blancas para denunciar su situación". PUNXEU ACÍ. L’article del Levante-EMV es signat per Europa Press Alcant i titula: "Liberan a una chica «vendida» a un club de alterne de Gata". Dins del text diu: "... en clubes de alterne de Alicante, entre ellos uno de Gata de Gorgos". Confirma el que dic, que no es deixa ben clar que és terme de Dénia. Si voleu llegir l’article, PUNXEU ACÍ. Finalment, Las Provincias titula:"Convierten a una joven en esclava sexual durante 6 años en un burdel" i al subtítol torna a aparéixer el club en Gata: "La mujer fue vendida a un club de Gata por un amigo de su novio y obligada a prostituirse más de 10 horas al día". Per a llegir, PUNXEU ACÍ.

FONTS: Tren, imatge arxiu Internet de 2011. Marina Plaça, Teulada Moraira digital, Información, Levante-EMV i Las Provincias, 30-6-2016.

0 comentarios