Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIMARTS 22 DE SETEMBRE, A LES 15:31 COMENÇA LA TARDOR DEL COVID-19 (Actes a Gata)

HUI DIMARTS 22 DE SETEMBRE, A LES 15:31 COMENÇA LA TARDOR DEL COVID-19 (Actes a Gata)

Serà una tardor diferent pel COVID-19, peró seguiran caient les fulles dels arbres, el cicle de la natura no pararà. A les 15:31 hora peninsular espanyola (14:31 a Canàries) començarà oficialment la TARDOR. És la tardor a l’Hemisferi Nort i la primavera al Sud. És l’equinoci de tardor, el moment en que la Terra es troba en una posició en la que els seus dos polos estan a la mateixa distància del Sol.

Quant durarà la tardor de 2020, la tardor de la COVID-19?: seran 89 dies i 20 hores i acabarà el 21 de desembre amb el començament de l’hivern.

Què destaquem a Gata en estos dies de tardor?

Per de prompte i el més imminent, el 26 de setembre, aquest dissabte serà la III Jornada Matemàtica Vicent Caselles Costa al CSI.

A nivell parroquial, el 27, diumenge, a les 19 hores, serà la missa d’acció de gràcies a l’ermita del rector Don Francisco Manuel Murillo, que ens deixa després de nou anys. 

Dimarts 29 també en clau parroquial i del poble és festa local, Sant Miquel. No hi haurà processó, però si dos misses (12 i 19 hores).

El mateix dia de Sant Miquel i per a tots els comerciants de Gata i comarca, se celebrarà el I Fòrum Comerç Local a Gata.

Octubre tindrà activitats de comerç i culturals. No se celebrarà amb el format tradicional la Fira de Gata al Carrer per les raons de tots conegudes, però se estan buscant alternatives. Serà els dies 10 i 11.

El dia 12, a més de ser la festa de la patrona de la Guàrdia Civil, la Pilarica, serà el començament del ministeri del nou sacerdot de Gata, Don Juan Antonio Navarro Tarín.

...I a la tardor canviarem l’hora. Quan es canvia?. Tindrem que esperar fins la matinada del dissabte 24 al diumenge 25 d’octubre. Eixe dia, quan les agulles marquen les 03.00 hores es tindran que retrassar els rellotges a les 02.00 hores.

Anirem coneguent i posant més coses.

FONT: Foto Francisco Pons Font, mirant cap el Montgó.

0 comentarios