Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la representació del MISTERI DELS REIS A GATA (FITLCV)

LA PREMSA PARLA DE...la representació del MISTERI DELS REIS A GATA (FITLCV)

S’ho mereixia ja, que li dedicaren més d’un curt paràgraf el dia després de l’event màgic dels més menuts. Ho publica, per fi, extensament el diari LAS PROVINCIAS a la seua secció La Marina de hui dimarts dia 6, festa de la Epifanía. La fotografia de portada i tres fotografies a l’interior, a més d’una pàgina i part de la segona. El títol de FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC LOCAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA per al MISTERI DELS REIS MAGS, ha portat als diaris a publicar hui més del que era habitual. Titula el diari LP: "El "Misteri dels Reis Mags" de Gata se estrena como Fiesta de Interés Turístico Local". Al subtítol es referix també als reis de la comarca. Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/marina/201501/06/misteri-dels-reis-mags-20150106000307-v.html.

.Una de las intervenciones de Herodes, durante la representación del 'Misteri', en el escenario que representa su palacio de invierno. :: Tino Calvo

Per la seua part, els diaris INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV publiquen hui dia 6: "El Misteri dels Reis de Gata se corona como fiesta de interés turístico local". Al subtítol: "Cientos de vecinos siguen la representación de un auto sacramental interpretado por 400 actores y figurantes". Ací teniu l'enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2015/01/06/misteri-dels-reis-gata-corona/1585056.html.

Foto de J Pedros Talens.

Foto de J Pedros Talens.
Foto de J Pedros Talens.

FONT: Fotos J. Pedrós / personals. Diaris Información/Levante-EMV/Las Provincias, dia 6-1-2015.

0 comentarios