Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS PRÒXIMS 11, 12 i 13 DE MARÇ: VII RAL·LI FOTOGRÀFIC GATA.

ELS PRÒXIMS 11, 12 i 13 DE MARÇ: VII RAL·LI FOTOGRÀFIC GATA.

Els pròxims 11, 12 I 13 de març tindrà lloc el VII Ral·li Fotogràfic Gata 2011, que organitza el Fotoclub "Forat" de Gata i patrocina l’Ajuntament, mtjançant les regidories de Joventut i Cultura. Just fa tres dies, el 22 de febrer, es van obrir les inscripcions per aquesta edició. Enguany hi ha alguna novetat: s’ha concentrat tota l’activitat en un sol cap de setmana, tot un repte per a l’organització, però que pot ser de bona acollida per als participants.

El dia pròpiament del ral·li serà el dissabte 12, mentre que el dia abans serà per a recollir documentació i objectius i el diumenge per a visionar totes les fotos i el lliurament de premis.

El concurs es basa en dos pilars fonamentalment. Per una part, el donar a conéixer la riquesa mediambiental que lluita entre l’abandó agrícola i explotació turística, cosa que si no coneguem difícilment cuidarems. Per altra part està el compromís amb la fotografia. Es va començar fotografiant amb diapositivas i en l’actualitat el concurs es desenvolupa en digital, però sense cap tipus de retall. Les imatges es descarreguen directes de la targeta.

Aquesta informació i més la trobareu ampliada i al dia a la pàgina de l’associació fotogràfia Fotoclub "Forat". I si voleu participar a la marxa...

Aquest és l’enllaç: http://fotoclubforat.blogspot.com/.

FONT: Extracte del text i cartell: Blog de l’associació.  

 

0 comentarios