Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOS ANTIGUES (Gata en el record) -1.527, la del dia 22/6-

FOTOS ANTIGUES (Gata en el record) -1.527, la del dia 22/6-

Vaig apropant-me al dia de hui, 27 de juny. La foto que corresponia publicar el dia 22, diumenge passat, la nº 1.527 és també de la mateixa col·lecció que les més recents, de la família Baños Diego. Així mateix és del mateix tema, les festes patronals i l’elecció de les regines infantils i majors, que l’anterior. Com estem a un mes, menys dos dies de començar les festes grans del poble, anem calfant motors. Ací s’amplia el nombre de persones i vegem a dos festeres alacantines, a Don Tomás Varcárcer, als semre enyorats Gabriel Pons i Paco Baños, i apareix una festereta gatera menuda de deu anys. Corria l’any 1977. Era la primera vegada que eixien les quintetes, com aclarix Ángeles, una de les quintetes d’aquell any. La primera regina infantil va ser Rosa María Grimalt Caselles. Don Tomás ja havia fet el pregó els anys 1970 i 1971. Era un alacantí asidu de les festes gateres. Tornen a estar amb l’urna i al fons de l’escenari podeu veure més quintetes. La imatge la va fer, com l’anterior, el fotògraf gater Salvador Pons.

FONT: Foto propietat de la família Baños Diego.   

6 comentarios

angeles -

Equivocacio meua es any 77 yo tenia 10 perdon

CRONISTA DE GATA -

A vore, Miguel Ángel. No passa res, demà ho aclarirem. El que és ben cert és que Don Tomás Valcárcer va vindre, al menys, quatre vegades a Gata i d'ahí el ball de xifres. Àngeles ho havia posat el 76. Com dius demà refrescarem l'hemeroteca.

MIGUEL ANGEL -

No va ser en el any 76 sino en el 77 ya que la 1a regina infantil va ser la filla de joaquin de grimalt,i no el 786 ya q no va ser programada ninguna reina infantil, sera questio de tirar de hemeroteca.

CRONISTA DE GATA -

Gràcies per la puntualització Ángeles, però com Don Tomás Valcárcer va ser mantenidor eixos anys que jo posava, pensava que estaven ahí. Ho canvie a esta i l'altra fotografia.

Angeles -

Va ser al 76 i era al primer any que avia quintes menudes

m a -

Quants dines li costava al ayuntament aquestes presentacioins, com an cambiat les coses pera millor, ara es fan igual pero sense tanta bufeneria,i tots son del poble.