Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EMPRESA GATERA "PONS QUÍMICAS" DONA A LA RESIDÈNCIA DE PEDREGUER 365 LITRES EN PRODUCTES DE NETEJA ( I )

L'EMPRESA GATERA "PONS QUÍMICAS" DONA A LA RESIDÈNCIA DE PEDREGUER 365 LITRES EN PRODUCTES DE NETEJA ( I )

Amb aquesta obra es posa en marxa la campanya "Juega limpio".

PRIMERA PART:

L’empresa gatera de la família Pons, coneguda per Pons Químicas S.L. ha fet aquest matí donació de 345 litres de productes de neteja a la Fundació-Residència Nostra Senyora del Carme de Pedreguer. Es posa en marxa la campanya “Pons Químicas juega limpio”. Es tracta d’una iniciativa que l’empresa va a desenvolupar al llarg del 2011 amb l’objectiu "d’intentar tornar a la societat tot allò que ens ha donat en els més de 50 anys d’història d’aquesta empresa", ha dit el president de la firma Josep Pons a l’acte de donació.

El lliurament de 345 litres de productes de Pons s’ha concretat hui mitjançant la firma d’un conveni per a la donació, que s’ha fet a les instal·lacions de la fàbrica. A l’acte, tant Josep Pons com la secretària de la Fundació-Residència Raquel Gayà, han estampat les seues firmes a l’acord. Així, l’entitat de Pedreguer rebrà una quantitat que cobrirà les seues necessitats de productes llevagrases i abrillantador per a rentaplats al llarg de tot un any. Han estat testimonis de la rúbrica el director industrial de l’empresa Antonio Pons, i els mitjans de comunicació.

Josep Pons ha explicat que aquesta iniciativa és el primer pas d’una campanya que va a posar de manifest la sensibilitat de "Pons Químicas S.L." cap al sue entorn més pròxim, especialment cap als problemes que afecten als col·lectius socials més desfavorescuts. Tal com ha anunciat aquest matí, l’empresa portarà a terme més aportacions a entitats sense ànim de lucre de la comarca, va a seguir respaldant al món de l’esport i va a desenvolupar accions de caràcter lúdic i educatiu als instituts de la zona...

(Continuaré demà dijous aquesta informació).

A la fotografia, el moment de l’acord ambdues parts. 

FONT: Nota de premsa i fotografia el·laborades i remeses per "Factoria d’Idees". 

 

0 comentarios