Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENCEN ELS PREPARATIUS PER A LA JA IMMINENT SETMANA SANTA ( I )

COMENCEN ELS PREPARATIUS PER A LA JA IMMINENT SETMANA SANTA ( I )

Els feligresos de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata, a l’igual que en la resta del món, es preparen per a viure amb distintes formes la Setmana Santa 2011, que aquest any es presenta tan alta que ha tingut que fer retrasar-se una setmana les festes de la veïna Benissa.

La preparació a la Setmana Santa començava el passat dissabte 9 d’abril amb el septenari a la Verge dels Dolors. Aquest acabarà despusdemà divendres 15 d’abril.

Eixa mateixa vesprada i nit també hi haurà actes: a les 20 hores es cel·lebrarà el concert de música sacra a càrrec de la banda Unió Musical a l’església. A les 22 hores es farà el Via Crucis pujant a l’ermita.

Diumenge de Rams, dia 17, hi haurà missa a les 9. A les 11.30 hores serà la tradicional bendició de rams i començarà la processó des de la Plaça Nova fins l’església. A les 12 hores serà la solemne missa.

Dilluns Sant, dia 18 d’abril seran confessions de 17 a 19 hores a l’església. A les 19 hores serà la santa missa.

Dimarts Sant dia 19 a les 8.30 hores hi haurà missa i res de laudes. De 9 a 12 i de 17 a 19 hores hi haurà confessions. A les 19 hores serà la missa. A les 22 hores es farà la celebració penitencial comunitària...

A la fotografia, eixida de missa de Rams l’any passat.

(De dimecres sant a divendres de Pasqua, demà...).

 

0 comentarios