Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT PEPE MENGUAL MULET (Pepito Paula), UN APASSIONAT DELS COLOMS ESPORTIUS (D.E.P.)

ENS HA DEIXAT PEPE MENGUAL MULET (Pepito Paula), UN APASSIONAT DELS COLOMS ESPORTIUS (D.E.P.)

Als 92 anys, nascut en 1929 i a un dia de la celebració del seu sant, ha mort PEPE MENGUAL MULET, més conegut a Gata per Pepito "Paula". DESCANSE EN PAU el millor colombaire. Empresari de capells (sombreros), la seua gran passió eren els coloms i tot l’art de la colombòfila. Els seus coloms eren grans guanyadors als concursos per tot arreu de la Comunitat Valenciana. Dalt de sa casa podien veure totes les caixes de coloms, on ell les criava i els donava menjar. 

Des de 1947, que va entrar a la colombòfila gatera, Pepito va portar amb els seus coloms esportius el nom de Gata per tots els indrets. Precisament, a juliol de fa dos anys, la colombicultura valenciana, de la comarca i local, propiciat per la societat colombòfila gatera, li van retre homenatge al mateix Pepe Pepe Mengual i a Vicente Pedrós "Vicente la Parra". Fa quatre anys, "Pepito" com molts companys li deien va deixar l’esport, amb 71 anys dedicat al noble esport de la colombicultura.

Des del blog, el condol als fills, fill i filla, i a tota la seua família. El vetlatori es troba al Tanatori de Xàbia i demà dilluns dia 21 de març serà el seu funeral a la capella del mateix tanatori.

FONT: Pepe a l’homenatge que se li va fer fa dos anys. 

0 comentarios