Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL POBLE VEÍ DE SENIJA COLPEJAT PER LA MORT DEL CICLISTA ALEJANDRO (sa mare és de Gata)

EL POBLE VEÍ DE SENIJA COLPEJAT PER LA MORT DEL CICLISTA ALEJANDRO (sa mare és de Gata)

Prompte ha arribat la notícia a Gata. Les primeres notícies parlaven de que el ciclista que presuntament ha patit l’atropell i ha mort pràcticament a l’acte a la N-332 a la recta d’Oliva era del poble veí de Senija. S’ha sabut que estava casat i amb un fill de quatre anys. Però després hem conegut que sa mare i la seua família materna és tota de Gata. La veritat és que esgarrifa i fa una llàstima de impotència i dolor contingut conéixer aquestes tragedies a la carretera i tan seguides.

El ciclista Alejandro Jaén Ginestar ha mort. Els seus familiars deuen estar passant hores tremendes. L’ajuntament en ple extraordinari de Senija ha decretat tres dies de condol. Hui era dia de Primeres Comunions allí, igual que a Gata. S’ha suspés el recorregut previ a entrar a l’església. El dia de festa s’ha tornat en dia molt gris.

Des del blog del Cronista de Gata, el meu condol i ànims a la dona, fill, pares, uela materna i resta de família. DESCANSE EN PAU, Alejandro.

Si mirem al passat mes de maig, tenim que recordar que un dels tres ciclistes morts de Xàbia era Eduardo Monfort, també d’ascendència gatera, ja que el seu uelo era de Gata. Coincidències que esperem no es tornen a repetir.

A la fotografia, extreta de les xarxes socials, Alejandro, el ciclista atropellat i mort a la carretera.

1 comentario

anonim -

Nunca llegué a conocerle, pero si que le veia todos los dias en la escuela y el instituto, de la misma forma que cada dia en la rutina de la vida ves docenas de personas todos los dias, de camino al trabajo, en el trabajo, en la tienda, en la panaderia... Subconscientemente crees que la gente que te rodea, los conozcas o no, siempre estarán alli, por que te acostumbras a verlos de esa forma continua, pero pocas veces uno se se para a pensar, reflejar o incluso demostrar cuanto aprecia a dichas personas.