Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS AL CIRCUIT A PEU MARINA ALTA 2010 ( I )

GATERS AL CIRCUIT A PEU MARINA ALTA 2010 ( I )

FOTOGRAFIA: Vicent Mas Leyda, en primer planol, girant des de la Costera del Grup Escolar cap al vial, a Gata. Ell guanyà la cursa del seu poble, segona prova del Circuit, que es celebrà el passat dia 14 de març.

Dissabte passat, dia 17 d´abril, es va celebrar la IV Volta a Peu del poble veí de El Verger, 3ª de les proves puntuables del Circuit a peu Marina Alta 2010. L´organització va estar a càrrec de BTT Rodes Amples, la regidoria d´Esports i l´Ajuntament. Molts gaters amants de l´atletisme i de passar-ho bé corrent van assistir a l´event esportiu. Amb una distància de 10 kilòmetres per als adults, el gater VICENT MAS LEYDA (sénior masculí), el qual milita en el C.A. Dianium va entrar quart a meta, amb un temps de 32 minuts i 39 segons. La cursa la va guanyar el denier Emilio Vizcaya. Un altre gater VICENT LLOPIS CHELI va entrar al lloc 29 de carrera, però va ser segon a la seua categoria, veterà B masculí. Llopis milita en el C.A. Franc Beneyto R. Dénia i va fer un temps de 35 minuts i 17 segons. Finalment, un altre gateret MATÍAS SALVÁ SEPÚLVEDA, de la categoria de benjamí masculí, va guanyar la carrera dels menuts. Salvá pertany al C.A. Gata. y va fer un temps de 1 minut i 23 segons.

El proper dissabte 24 d´abril és la quarta cita del Circuit comarcal. Serà a Teulada on es celebrarà la 8ena Cursa Popular. L´eixida i meta serà a la Plaça de la Constitució del poble veí. L´horari dels xiquets serà a les 16.30 hores i dels majors a les 18.30 hores. Aquests recorreran una distància de 11 kilòmetres. L´organització és del C.A. Corremundos i la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament de Teulada.

INFORMACIÓ: www.somesport.es

 

0 comentarios