Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ABRIL: calendari fester gater (de Setmana Santa a les festes de Pasqua i Sant Vicent)

ABRIL: calendari fester gater (de Setmana Santa a les festes de Pasqua i Sant Vicent)

Entre dissabte 4 i diumenge 5, Inspiration Party 2015 (Comissió de festes 2015)

El dia 12, segon diumenge de Pasqua, 7é Dinar Popular

Com cada mes, vos pose a continuació els actes que conformen el calendari gater. ABRIL ve carregat per les festes de Setmana Santa i Pasqües. Com sempre dic, si algun acte no el pose, vosaltres mateixa ho podeu completar, bé per mig del blog, bé pel facebook.

Fins el dia 15, a l’estació del tren, podeu veure l’exposició del centenari del Trenet de la Marina. Podeu visitar-la en horari de dilluns a divendres, de 11 a 13 i de 18 a 20h, i dissabtes de matí.

Hui, dia 1 d’abril, DIMECRES SANT.

Demà, dia 2, DIJOUS SANT: Misses del Sopar de Jesús: 17 i 20 hores. Hora Santa: 23 hores. Torns al santíssim davant el monument. A la Biblioteca, a partir de les 11 hores, se celebra el Dia del Llibre Infantil.

Dia 3, DIVENDRES SANT: 7,30 hores, Via Crucis, Calvari a ermita. 12, Oració dels xiquets davant el Monument. 16,30 hores, Sants Oficis. 20 hores, Processó del sant Soterrar.

Dia 4, DISSABTE SANT: Comença a les 18 hores i acaba a les 6 del matí de diumenge la festa amb 12 hores de música i marxa, organitzada per la Comissió de Festes 2015: Inspiración party 2015.

Dia 5, DIUMENGE PASQUA: 9 hores, Encontre a la Plaça de l’església. Després missa. 12,30 hores, missa. Tradicional dia d’anar a berenar i menjar la mona de Pasqua. La Comissió de Festes segueix de festa i Pasqua. Després de la Inspiration Party, FESTA REMEMBER. A partir de les 19 hores, al carrer sant Miquel.

Dia 6, DILLUNS DE PASQUA: segon dia de Pasqua. Menjars típics i tradicionals.

Dia 10, divendres, 5é ANIVERSARI DEL BLOG "CRONISTA DE GATA" (2010-2015). Dia especial, començaré, d enou, les estadistiques de visitants del blog.

Dia 12, SEGON DIUMENGE DE PASQUA: 7é DINAR POPULAR I CONCERT. A les 11 del matí, cercavila amb Xirimiters i tabalaters i el Grup de danses la Llata. A les 13.30 hores, dinar de berenaret de pasqua a la Plaça Nova. Actuació de MIQUEL GIL i PELLIKANA.

Dia 13, FESTA POPULAR DE SANT VICENT FERRER. Patró a Teulada. Costum d’anar a berenar.

Dia 15, dijous, xerrada del CRONISTA DE GATA sobre el tren a Gata. Cloenda de l’exposició. 20 hores, estació del tren.


0 comentarios