Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UN CAP DE SETMANA CARREGAT DE PROPOSTES: fira, religió, festa, esport,...

Moltes són les propostes dels dos dies próxims, dissabte i diumenge

Domina la fira al carrer, però també hi ha més coses i variades

Començarà oficial el cap de setmana demà dissabte a les 11 hores, quan es faça la inauguració oficial de la Fira Gata al Carrer 2013, per part de la directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga, l’alcaldessa, el regidor de Comerç, el diputat del Congrés Joan Baldoví, el president de "Comerç de Gata" Vicent Fornés, i les autoritats locals i comarcals. Al llarg de tota la jornada de dissabte i tot el diumenge hi haura múltiples activitats.

Dissabte també, a les 12 hores, serà la missa solemne en honor a la Verge del Pilar. Els membres del Cos de la Guàrdia Civil destacats al "Cuartel" de Gata celebraran la seua patrona.

Bon matí del diumenge 13. A les 5 de la matinada eixirà de la prolongació del carrer Sant Josep l’autobús que portarà als familiars i feligresos de la parròquia a l’acte de beatificació del Padre Juan Crisóstomo de Gata, que serà en Tarragona.

Diumenge 13, la jornada continuarà amb una ruta motera, la que proposarà el Motoclub Gata de Gata a Benassau i tornada a Gata.

Proseguirà la Fira al seu segon i últim dia. Fira Gata al carrer espera la visita de milers de persones i esperem que el temps bo aguante i es mantinga com estos dies.

 

0 comentarios