Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SEGON DIA D’ENQUESTA: COM S’HAN VISCUT LES FESTES PATRONALS 2014?

SEGON DIA D’ENQUESTA: COM S’HAN VISCUT LES FESTES PATRONALS 2014?

Seguix opinant, tu també fas el blog

Al final del meu treball al blog, del segon dia de l’enquesta, vos pose tots els comentaris recollits, que ja en són alguns i que això va animant-se:

Ja vos havia posat el comentari de Natalia Gata: 

"Per a mi, el millor l’espectacle de pirates del dia del xiquet (li donaría un 9). El pijor els camions de les carroses vesant liquids no identificats. La puntualitat ha sigut un punt molt fort d’aquesta comisión".

Ara seguixen opinant els gaters:

María Eugenia diu: "Les festes molt bé en general, sobre tot en el ball a la plaça per posar cada nit una temàtica, però pense que tindríem que acurtar-les i concentrar els actes, a vore qui és el valent".

Un anònim comenta: "Llevar els bous de matí. Traslladar-los a l’antic camp de futbol. L’elecció de la reina a sort, com la quintà menuda. Fora els bous embolats, no al maltracte animal. L’orquestra de l’ultim dia, a les paelles. Dia de les paelles, taulers i cadires posats per la comissió".

Un altre anònim s’expresa així: "Positiu: La Plaça Nova animada totes les nits com feia anys que no ho estava. El castell molt bonico. Negatiu: Masa dies, masa dies, masa dies. L’orquestra de la nit de carroses no era la adequada per eixe dia. Taules i cadires a carrec de la comissió la nit de paelles faria que mes gent anara, que la cosa va a menos".

Una autora anònima fa els següents comentaris: "El millor de les festes la puntualitat i lo ben estructurat que estava tot. 
El pitjor el rock, no cal gastar tants diners si no va ningu. Igual tot gent de Gata estaria be, si volen actuar...que a festes no tots voldran.
La meua nota per a festes un 9."

L’amiga Mamen diu: "L’orquestra de paelles era concert de música, molt bona pero no fa ballar. I també fan falta taules i cadires, en un euro per persona tot clar. El més guai les proves de quadrilles, la bruja i la presentació, que puntuals!"

Miguel Ángel Mulet ha dit: "El millor acte sense dubte la pujada del Crist".

MIGUEL ANGEL, que supose serà el mateix que dalt, acaba dient:

"Positiu: És difícil trobar-ne algun,però el més positiu per a mi es la pujada del Crist i mirant que era entre semana.
NEGATIU: Estic d’acord amb Natalia referent als camions, no es tendrien que deixar eixir, si no és en un altre comportament, resten colorit a les carrosses i poca participació de la gent de Gata a les carrosses. El bous de matí tendrien que estudiar un altre acte al puesto del bous ja que no hi ha gent i es fa una despesa innecesària. La mascletà del dia 6 d’agost poca potència, tindria que ser un poc millor.
Puntuació per a la comissió que ha treballat molt be un 9 felicitats.
Es dificil acertar-ho tot pera tots, i el que no estiga conforme que es pose ell al puesto dels demés."
Podeu seguir deixant les vostres reflexions sobre la festa passada, tant a la fulla del blog als comentaris, com al facebook. GRÀCIES.

A la imatge curiosa, la imatge del Crist dins la Plaça de l’església.

1 comentario

Anonim -

Yo llevaria el bou de les 12. I no faria tots els dies bou i ball es podria fer un dia de cada.. Enguany an portat orquestes molt chules en la plasa pero a hora de bou la gent desapareix.. El dia del rock: ball, rock i bou?? Esteu locos?? A gata no ia tanta gent com per fer 3 coses a la una!! I menos al dia abans de quintaes que la gent es reserva per a quintaes.. Estic dacont en que el bou es podria fer al camp de futbol vell... I q a les carroses no es tire aigua o lo que siga.. I les paelles, sa de fer algo per que enguany lo que es gent sopant poca.. I lo que en guany a sigut un fracas total la inaguracio del corro!!.. I el festival si es entre semana no pasa ress!! Cuan yo vaig ser festera va ser dimecres.. Que la gent de gata va a tots els llocs pero la gent de fora a gata poc.. Les festes son per a la gent de gata, mireu per nosaltres i no per al que tinga que vindre de fora.. Algo positiu; la puntualitat!