Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SEGUEIX LA SETMANA DE LA MÚSICA: Cor i Banda juvenil, Rondalla i Escola,...

SEGUEIX LA SETMANA DE LA MÚSICA: Cor i Banda juvenil, Rondalla i Escola,...

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

La Setmana de la Música de Gata ha passat ja el seu equador. Amb formacions totes de Gata, va començar anit amb un gran concert de la banda juvenil i la Coral Serrillàs a l’església parroquial que es trobava molt plena, per a escoltar veus i instruments, i, amb una particularitat, dos germans a les direccions. José i Juan Pablo, els Bataller, un dirigint la Coral Serrillàs, altre la banda juvenil.

Aquest matí ha estat el torn de la Rondalla i l’Escola Municipal de Música, de les veus dels xiquets. El Centre Social Integrat ha sigut l’escenari. També ha acollit a molta gent.

A les tres fotografies de la composició, dos de Laia Pedro i una capturada del vídeo de l’Ajuntament, podeu vore a lña Coral Serrillàs, a la banda juvenil i d'aquest matí a la rondalla i els xiquets cantors de l'Escola Municipal.

2 comentarios

Anònima -

El concert de l'esglèsia va ser fantàtic, en especial la segona part. Considere que el director de la Bandeta hauria d'haver escollit un altre tipus d'obres, ja que un concert de Nadal dins d'una esglèsia ha d'estar d'acord amb l'espai i la festa que es celebra, la veritat és que els xiquets toquen molt bé, però temes d'Abba, o Eres tú de Mocedades, no eren el millor per a un concert de Nadal.

MIGUEL ANGEL -

En primer lugar felicitar al director Pablo, por el magnifico concirte, cosa que he podido saber por personas que asistieron, cosa que yo no pude hacer por motivos personales,caligual q he sabido que deja la banda juvenil despues de un magnifico trabasjo ralizado ala largo de este año, epero que tenga mucha suerte en los proximos trabajos musicales que realiza, que se de buen hacer que como persona y profesional lo hace estupendamente todo lo refernetea la musia se refiere, muchasfelkicidades,y feliz navidad.