Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: TREBALLS PROP DEL VIADUCTE (TRAM TEULADA-GATA)

IMATGES CURIOSES: TREBALLS PROP DEL VIADUCTE (TRAM TEULADA-GATA)

Seguixen a molt bon ritme els treballs d’acondicionament del tram entre Teulada i Gata, per una part, i de Gata a Dénia per altra. La càmera va captar un moment de les obres de construcció, de renovació de via i condicionament de la infraestructura de la línia 9, de la xarxa TRAM d’Alacant de FGV, com resa el cartell col·locat al costat del pont del camí de les Comes. El lloc, molt a prop del viaducte gater, el més llarg del traçat ferroviari.

Aquest Tram 2 d’obres va de Teulada (punt kilomètric 77+009) i Gata (punt kilomètric (83+786). Al llarg d’eixos sis kilòmetres, amb la dificultat que hi ha a la zona coneguda com la Garganta de Gata, s’està treballant amb molta maquinària i personal. És impressionant el desplegament.

Cap a Dénia, fins el final del trajecte, també s’està treballant. Recordem aquella data 27 de juliol de 2016. Ahí es parar el temps per al tren al seu pas per Gata. Serà just cinc anys després quan es reprenga el tram del TRAM que resta posar en marxa, Teulada-Gata-Dénia?.   

0 comentarios