Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -826, la de hui dia 18-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -826, la de hui dia 18-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA PUNXANT ACÍ)

Tercera i última fotografia de la col·lecció de Vicente Signes i actualitzant la sèrie al dia de hui, per fi. La fotografia també és històrica. És la vinguda dels que es deien "els Gatos", que van fer que es baixara el Santíssim Crist del Calvari sols fins la via del tren, perquè no hi havia més permís. Els dos homes amb xaqueta i senyorets que es veuen davant serien els Gatos. Estaven davant la Fonda de baix, la de la casa dels Vives. La mare de Paca Mari i de Fina és la dona que porta el davantal blanc i que està girada. La tia d’elles és la que té davant una xiqueta. Algutzil o xòfer, el cas és que "els Gatos" van causar sensació i va ser tot un aconteixement per a Gata a inicis de la dècada dels anys 50 del segle XX.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "Miguel Ángel":
Si et dones compte he posat "van fer que baixara i sols van obtindre permís fins la via". Perquè va ser un "capricho" d'ells, no és que el baixaven tots els anys fins la via.

MIGUEL ANGEL -

Seria interesante saber el porque solo llegaba hasta la via yque hacian luego lo volvian a subir que cosas de aquellos tiempos.