EL TERME DE GATA DINS DE "EL CAMÍ DELS BANDOLERS", Cursa i Marxa de Senija

La gatera Anto Valero va ser la segona dona en arribar a meta

Ahir diumenge pel matí, el terme muntanyós de Gata va ser protagonista de la primera cursa de muntanya i també primera marxa titulada "EL CAMÍ DELS BANDOLERS", que organitzaven l’Ajuntament de Senija i el Club de Muntanya "Margalló" de Benissa. La cursa tenia 22 kilòmetres i es passava per la Cova de la Garganta cap a les Covatelles i Avenc del Mort a buscar a la Font de la Mata, ja en terme de Gata. El Barranc i casa de Canela, el Tossal del Moro, el Serrillars, el Tossal de Llisinta, foren alguns dels indrets gaters per on passava la cursa. Van ser 300 participants i cal destacar la segona dona en arribar a meta, que va ser la gatera ANTONIA VALERO SIGNES (GEG) que va arribar la 53 de la general.

Els gaters van fer bones posicions: dels 100 primers, CURRO ARABÍ ARABÍ va arribar el lloc 21 i VICENT MULET DIEGO (la Faixa) el 22, mentre que XAVI TORRES OLIVER va ser 23. ANTONIO FERRER ESCORTELL (GEG) va ser el 40. Al lloc 87 va arribar JAVIER MULERT LEYDA (GEG).

El guanyador masculí de la prova va ser Pedro Martínez de l’equip Trail Team Marina Alta. Martínez va fer un temps de una hora, 59 minuts i 30 segons. La primera dona va ser Carmen Martínez, del Club Atletisme Benidorm, amb un temps de dos hores i 28 minuts.

A les fotos, vegeu a participants baixant (al fons teniu Gata i el Montgó) i a la gatera Anto Valero al pòdium com a segona dona que entrà a meta (és la que està més a l’esquerra mirant la foto). Vegeu també a l’alcalde de Senija i a la primera i tercera classificades.