Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS PARTICIPA EN EL FESTIVAL DEL CENTENARI DE LA PRIMITIVA DE CASTELL DE CASTELLS (fotos banda Gata)

LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS PARTICIPA EN EL FESTIVAL DEL CENTENARI DE LA PRIMITIVA DE CASTELL DE CASTELLS (fotos banda Gata)

Els músics de la banda Unió Musical de Gata de Gorgos van participar ahir per la vesprada i nit als actes que va organitzar la banda "La Primitiva" de Castell de Castells, que va complir cent anys el 2021, però que celebrava el festival Intercomarcal de bandes, assistint pràcticament totes les bandes de la Marina Alta.

Desde la zona del cementeri recorrien totes les bandes els peculiars carrers de Castells per arribar a la plaça de l'església on estava concentrat molt de públic, tant veïns del poble, com acompanyants dels músics. Al final del recorregut de totes les bandes i amb les autoritats locals i representants de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, la banda local va interpretar una peça als peus de l'escenari. Una gran organització. A les camises es podia llegir: "Un segle de música a Castells".

Totes les bandes i agrupacions van ser molt aplaudides, però l'amfitriona va ser ovacionada demostrant el poble el carinyo que li té a la seua banda composta d'uns 70 membres.

La nit va acabar amb sopar i xaranga al poliesportiu municipal, mostrant una vegada més la germanor i amistat de tots els músics de la Marina Alta, que participenb en aquests tipus d'events.

FONT: Fotos banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

 

 

0 comentarios