Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LLIURAMENT DEL PREMI DEL CURTMETRATGE ALS ALUMNES DE L'IES.

LLIURAMENT DEL PREMI DEL CURTMETRATGE ALS ALUMNES DE L'IES.

Ampliant la notícia que avançava diumenge, va guanyar l’IES Gata el premi al curt “No es una broma”, el primer premi de la categoria format lliure de la III Edició de “Dirige tu vida: Taller de Cine” convocat per la Fundació per a l’estudi de prevenció i assistència a les drogodependències (FEPAD).

Un total de 67 alumnes valencians d’entre 14 i 18 anys han participat en esta tercera  edició del concurs de curtmetratges que permet als joves manifestar la seua visió sobre el problema de les drogues.

El lliurament de premis es va celebrar el passat 17 de febrer a l’Auditori Mar Rojo de l’Oceanogràfic de València on Sergi Monfort, Neus Mulet i Ellen Van der linden van arreplegar el premi acompanyats per la directora de l’IES, Sara Colechà  i l’Alcaldessa de Gata, Ana María Soler.

El projecte de Taller de Cines és contribuir a la formació sobre la prevenció de drogodependències dels joves a través d’una pedagogia fílmica i promoure el potencial artístic, com a alternativa d’oci i temps lliure. Amb esta intenció, els participants han rebut formació a través dels tallers de cine de la FEPAD, impartits per tècnics experts en prevenció de drogodependències de la fundació i per professionals del Departament de Comunicació de la Universitat Cardenal Herrera CEU.

Per llegir la notícia que ja vaig publicar al blog diumenge 20 de febrer, tireu una mica cap enrrere i la localitzareu. 

A la fotografia, els alumnes protagonistes del curt, la directora de l’IES i l’alcaldessa a l’acte de lliurament del premi.

FONT: Text i imatge: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios