Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...de Gata (al·legacions al tren de la costa)

LA PREMSA PARLA...de Gata (al·legacions al tren de la costa)

Dies enrere, mentre els gaters estavem en plenes festes patronals, seguia lluitant-se per millorar el pas del Tren de la Costa. Es va fer una sessió extraordinària i urgent al plenari de Gata, es va reunir la xarxa d’alcaldes. La premsa ha parlat de tot això, de les al·legacions al tren de la Costa.

Titulava el diari LAS PROVINCIAS: "Gata reclama que el Tren de la Costa vaya paralelo a la AP-7 y pare en todos los pueblos" i als subtítols: "Ondara reivindica en su alegación que se ubique una estación en el municipio y Compromís exige al Gobierno que licite el proyecto en el periodo 2016-2017". Ací teniu l’enllaç, PUNXEU.

El diari Levante també titulava: "Alegaciones Gata quiere que el tren de la Costa vaya paralelo a la AP-7 y Ondara pide recuperar su estación". Ací teniu l’enllaç: PUNXEU.

Publicava LA MARINA PLAÇA, diari digital de la comarca: "Tren de la Costa: Coincidència en el què, diferències en el com". Als subtítols: "Els municipis per on discorreria el traçat han aparcat les seues diferències per a exigir-li conjuntament el projecte a Foment, però en les seues al·legacions afloren les diferències sobre el traçat i la ubicació de les estacions"; "Dénia defensa que l’estació s’ubique el Camí de l’Advocat, mentre que Pedreguer, Ondara i Gata la prefereixen més pròxima a l’AP-7." i "On sembla haver coincidència és en el fet que una única parada en la comarca resulta insuficient". Ací teniu l’enllaç a la notícia, PUNXEU.

FONTS: diaris LAS PROVINCIAS, LEVANTE-EMV i MARINA PLAÇA digital. 5-8-2016. Foto: Tino Calvo.


0 comentarios