Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NEVADA DEL 2017: HUI ES COMPLEIXEN 5 ANYS. La recordeu?

NEVADA DEL 2017: HUI ES COMPLEIXEN 5 ANYS. La recordeu?

Seguim atresorant memòria històrica i col·lectiva del poble de Gata. Si ahir parlavem de la festa de Sant Antoni de fa 46, hui toca parlar del 18 de gener de fa cinc anys, el 2017. L’endemà de Sant Antoni el temps ens va sorprendre gratament als gaters i a la Marina Alta. Va ser l’última gran nevada. I ja fa un lustre. ESTÀ NEVANT A GATA I NO PARA, era el primer titular. NEVADA A GATA, el segon. I també recordava l’altra gran nevada, la del 12 de febrer de 1983, fa quasi 39 anys.

Hui, cinc anys després, podríem tornar a parlar del temps en gelat. Les baixes temperatures han donat ja mínimes de 2,6 graus a les 8,09 del matí, segons inforatge (estació de l’Ajuntament). Malgrat a estar en els dies més gelats de l’any metereològic fins ara, tenim un anticicló que, per ara, no preveu res de boires ni pluja i menys fred.

Si voleu repassar fotos i imatges d’aquell dia, sols teniu que mirar la barra lateral de la dreta i buscar el mes de gener de 2017, punxar i anar al dia 18 i 19. També als aniversaris de 2018 a 2020. 

FONTS: Fotos d’arxiu. 

0 comentarios