Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS AMATEUR I JUVENIL DEL GORGOS C.F. (per a la temporada 2018-2019)

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS AMATEUR I JUVENIL DEL GORGOS C.F. (per a la temporada 2018-2019)

Dissabte 25 d’agost es va celebrar l’acte de presentació dels equips amateur i juvenil del GORGOS CLUB DE FUTBOL, que jugaran aquesta temporada 2018-2019 en els seus grups respectius de Primera Regional. El Gorgos C.F. té nou president, Jaume Caselles Salvá. El primer equip estrenarà categoria a casa i contra l’Ondarense. Serà el 16 de setembre. A la tercera jornada jugarà contra el veí, Pedreguer.

Donat que vaig fer la presentació dels equips al camp Les Costeres, vos detalle els jugadors i cos tècnic que formarà el primer equip, que és el primer que començarà la lliga 2018-2019:

GORGOS AMATEUR: Vicent (porter), Reda, Adrià Campos, Joan Lara, Lucas (capità), Adrià Moragues, Iván Caselles, Isam, Ximo, Toni León, Raúl Orellana, Ente, Josete (porter), Óscar, José Carrete, Eloy, Bati Emilio, Ferrán i David Buigues.

Entrenador: Pedro Noguera. Entrenador de porters, Ángel Salvá. Delegat, Jaume Corcat i Director Esportiu, Jaume Serra.

A l’acte de presentació van continuar unes breus però animoses paraules el president del club i el regidor d’esports Toni Arabí. Tots dos van desitjar als dos equips una bona temporada en la Primera Regional. Després del protocol corresponent, es va jugar un partit amistós entre el Verger (Segona Regional) i el Gorgos C.F., que va acabar en taules, 2-2.

FOTOS: Portada i facebook Juan Miguel Vives.

0 comentarios