Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ANUNCIA EL DOGV LA DISOLUCIÓ DE LA COOPERATIVA DE GATA (després de 74 anys)

HUI ANUNCIA EL DOGV LA DISOLUCIÓ DE LA COOPERATIVA DE GATA (després de 74 anys)

Hui dimecres 24 de juliol es publica al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (Pàgina 34.880, DOGV Nº 8.598) l’anunci de la informació de la disolució de la Cooperativa del Camp "Santíssim Crist" de Gata de Gorgos, com a societat cooperativa valenciana.

La "Informació pública de l’acord de dissolució de la cooperativa." ve donada per "la Assemblea General de la Cooperativa del Camp Santíssimo Crist, S. Coop. V. Ltda. de Gata de Gorgos (Alicante), vàlidament celebrada amb data de 27 de juny de 2019. Es va adoptar l’acord de procedir a la seua disolució. Actuen de liquidadors: Francisco Caselles Borrell, Aurelio Signes Martínez i María Rosa Diego Fornés.

La història de la Cooperativa que porta el nom del patró del poble es remonta a la seua data de creació, 12 d’abril de 1945, fa 74 anys. Al llarg d’aquests tres quarts de segle, la cooperativa ubicada al carrer Doctor Moratal, 32 de Gata, el seu objecte social ha sigut: "Prestar servicis als seus socis, relacionats tots amb el medi rural. Entre ells destacaven, el de la màquina de l’oli -recordar que l’almassera de la cooperativa està ubicada al carrer Lepanto-, el pelat de l’ametla, tractors per a llaurar i netejar l’herba, comercialització del raïm -que tenia el seu depòsit a la coneguda "Trilladora" de la partida Senies- i com a magatzem-tenda de suministres agrícoles.

FONTS: Fotos extracte de Google Maps.

 

0 comentarios