Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -935, la del dia 5/11-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -935, la del dia 5/11-

Reprenc ací i hui la sèrie de fotografies antigues, amb sis dies pendents. Hui toca la del passat dia 5, dilluns. Cada vegada resta menys per a mil imatges de l'ahir de Gata.

I comence la tanda de hui fent un senzill i sentit homenatge a Antonio Pedro Pérez, conegut més popularment com Antonio "Betot". Ell va deixar aquest món aquesta setmana i el seu nét Adrià feia pública la fotografia al facebook com a record a Antonio "el de les aigües" com també li deien. A la fotografia, podeu vore'l amb Paco el "municipal" el del Penyó i el cotxe de bombers que hi havia al poble de Gata i que es guardava a la casa d'entrada del carrer Bisserot. Ací estan al camp fent alguna feina els dos. Sempre recordarem a Antonio mirant els contadors d'aigua, revisant les claus de pas de l'aigua. Això ja és història del poble de Gata.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Es lamentable ver que uno de los primeros vehiculos que hubo en el parque de bomberos en la provincia de Alicante y fue destiando a Gata, hoy en dia,por cualpa de nuestros politicos detiurno no lo disponga el pueblo en alguna de nuestra plazas o calles como monumeto algo importante que fue en su dia para gata,asi ocurre al igual que ha ocurrido en otras cosas importantes de nuestro pueblo.