Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.340, la d’ahir dia 17/12-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.340, la d’ahir dia 17/12-

 

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA I VORE TOTS ELS DETALLS, PUNXANT ACÍ)
CLUB DEPORTIVO GATENSE 
De la mateixa sèrie que el document anterior, facilitada també per Juanvi Berruti, em comenta que la foto "és del torneig de Fogueres de l’any 1962 (jo soc el xiquet que apareix).
Per això deia que Berruti era un dels protagonistes de les fotografies. A ell el podeu vore entre les cames del jugador gater Miguel Miñana. Identifique algunes persones més de Gata. El banderí del C.D. Gatense el portavaq amb les mans Anita, dona de Paco Mengual -capità de l’equip-. Al costat, com ja he dit, estava Miñana; a continuació Vicente Signes Monfort "Boticari"; després apareix Pepe Salvá; els altres dos no els conec, i a continuació està Pepe "Pela". Els dos últims tampoc els reconec.
Com vegeu, les graderies de l’antic camp de futbol de Xàbia estaven plenes. Un ram de flors portava la madrina de l’equip xabienc i al costat tenia a l’àrbrit.
Si reconegueu a la resta de protagonistes de la foto, ho podeu escriure vosaltres mateixa al blog o al facebook.
* Comenta Juanvi Berruti al facebook, alguna cosa sobre les fotos:
"El motiu de tindrer esixes fotos i de apareixer jo també, es deu a que per eixos anys el meu pare va ser president del C.D. Xàbia, i al estar molt unit al poble de Gata per moltes amistats que tenía, en cada esdeveniment que celebraven, solía convidar al Gatense -el Gorgos-".
* Comenta Paco Moncho, gran aficionat al futbol i que va ser també jugador del Gorgos C.F.: "Jo diria que al costa de Pepito Salvà està Manolo Poveda i Francisco Paula. i després de Pela estàn Vicente Signes "Sereno" i Paco Monfort Font"

FONT: Foto facilitada per Juanvi Berruti.

1 comentario

Paco Moncho -

Jo diria que al costa de Pepito Salvà està Manolo Poveda i Francisco Paula. i després de Pela estàn Vicente Signes "Sereno" i Paco Monfort Font