CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS A LA XIII CURS POPULAR DE TEULADA

És la cinquena prova del Circuit a Peu de la Marina Alta

El primer gater classificat a la XIII Cursa Popular de Teulada que es va disputar el passat dissabte dia 25 d’abril va ser ANTONIO FORNÉS PEDRÓS del C.A. Llebeig de Xàbia, que va entrar al lloc 33, amb un temps de 38 minuts i 20 segon, a la prova que guanyar el benidormí Juan Antonio Fernández Cantos. A continuació, el lloc 34, va entrar JUANAN MAS LEYDA.

Al lloc 57 va entrar el primer corredor del Club Atletisme Gata, FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, amb un temps de 39 minuts i 30 segons. Al lloc 60 va entrar VICENTE LLOPIS CHELI.

Per categories alguns gaters i algunes gateres van pujar al pòdium. En juvenils, segona va ser MOLLY WOODS. CHRISTINA MALLET va ser primera veterana A. El ja comentat VICENTE LLOPIS CHELI va ser primer veterà D.

Per clubs, cal dir que a més de FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, del nostre Club d’Atletisme Gata, JOSÉ CASELLES PEDRO va entrar el 177; FERNANDO ARABÍ ARABí el 206; FRANCESC FERRER MULET el 207 i FRANCISCO PEDRO MESTRE el 210.

FONT: somesport. A la fotografia de Paula Caselles, la juvenil Molly Woods entrant a meta junt amb altra companya.