Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AHIR A ONDARA: DIA JÚNIORS DE LA MARINA ALTA (Àlbum)

AHIR A ONDARA: DIA JÚNIORS DE LA MARINA ALTA (Àlbum)

(PODEU VISIONAR L’ÀLBUM DE LA JORNADA, pujada pels Júniors Gata al facebook, PUNXANT ACÍ)

Uns 40 participants dels 200 eren júniors gaters

Jocs, convivència, amistat, missa final

Participen els centres d’Ondara, El Verger, Pego, Vall de Pop (Xaló, principalment), Gata de Gorgos, Xàbia i Dénia

Ahir diumenge dia 26 d’abril es va celebrar a Ondara el Dia Júniors de la zona de la Marina. Uns 200 xiquets i els seus monitors es van donar cita pels carrers del centre urbà del poble, el local cobert del Prado i l’església parroquial de Santa Ana. Assistiren xavals de les parròquies de Dénia, la Vall de Pop (Xaló, principalment), Pego, El Verger, Xàbia i GATA DE GORGOS.

De la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata acudiren uns 40 entre xiquetes i xiquets, que van donar molt de colorit, amb les seues samarretes de color taronja i al ser la delegació més nombrosa. Durant tot el matí, els júniors s’ho van passar d’allò més bé amb proves preparades, girant tot sobre el mar i el Atlantis. Els carrers d’Ondara es van omplir de crialla amb samarretes de distints colors. En l’espai cobert del Prado es va fer el dinar. Molts júniors van estar acompanyats pels seus pares.

Després de dinar es va fer un desfile en el que hi havia una gran pancarta amb tots els colors de les parròquies participants. Amb càntics i diversió arribaren a lésglésia parroquial de Santa Ana. La patrona d’Ondara els va rebre amb una panyoleta gegant que abraçava la imatge d’ella i la Verge xiqueta.

La missa fou presidida per el consiliari diocesà Virgilio González i concelebrada pels distints sacerdots de les parròquias participants. Abans de l’eucaristia, el consiliari diocesà l’imposà al de zona i rector de Xaló, José Cuadros, la panyoleta corresponent. Els sacerdots també les portaven així com nombrosos xiquets i monitors.

Guitarres, càntics, participació en les lectures, pregàries i ofrenes, tots els júniors estigueren molt actius en l’eucaristia. Una jornada júnior que, sens dubte, auna les parròquies i la seu gent més jove.

Foto de Juniors Gata.

Foto de Juniors Gata.


Foto de Juniors Gata.

A la foto de portada, els Júniors arribant a l’església. De taronja els júniors de Gata. 

FONT: Fotos, Júniors Gata.

0 comentarios