Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO COMENÇA LA SEUA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL. LA PRIMERA CARRERA SERÀ EL TOUR DE ANTALYA (TURQUIA)

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO COMENÇA LA SEUA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL. LA PRIMERA CARRERA SERÀ EL TOUR DE ANTALYA (TURQUIA)

El jove ciclista gater SERGIO TORRES JORRO està a punt de complir un dels seus primers grans somnis, córrer com a professional. Ho farà molt prompte de la mà del seu nou equip belga, l’equip continental Tarteletto-Isorex, que està enquadrat dins de la UCI continental. Un equip forjat entre grans exprofessionals com un dels directors tècnics, Johan Museeuw, llegenda viva del mon del ciclisme, o el mateix director de l’equip, Peter Bauwens. Després d’estar fent la pre-temporada en terres d’Almería, toca ja començar en serio. El dia 14 de febrer volarà cap a terres belgues. Els dies 17 i 18 correrà l’equip distintes carreres de preparació i el dia 18 serà presentat al Palau d’Esports de Gante (Bèlgica).

El dia 20 de febrer començarà de veres la seua gran aventura del ciclisme professional, ja que volarà ca a Turquia. El primer desafiu serà la carrera de quatre dies, el Tour de Antalya, en Turquia, que se celebrarà del 22 al 25 de febrer.

Però quina ha estat la trajectòria del millor ciclista que ha tingut fins ara Gata?.

Sergio té 26 anys, va nàixer a Gata de Gorgos el 14 de setembre de 1991. Ha competit amb dos equips de Benicàssim, el FIB-Luck i el Me gusta-Luk entre les temporades 2013 a 2015. En 2017 va fitxar per l’equip belga Asfra Racing Team i ara en 2018 dona el salt a les competicions continentals com a professional. Entre els seus millors llocs: en 2015 va ser quart en el campionat de València en ruta, a la contrarellotge individual. Ja en 2017, abans de marxar a Bèlgica, va ser segon a la segona etapa de l’etapa de Benidorm de la Volta a la Marina i ja en Bèlgica va fer primer a la carrera de Bottelare.

Finalment, també podeu mirar l’article del 10-9-2017 al meu blog Cronista de Gata, sobre el fitxage per l’equip belga actual: PUNXEU ACÍ.

FONT: Cronista de Gata / el propi Sergi Torres Jorro.

 

0 comentarios