Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: FOTOGRÀFIES DELS MÉS MENUTS DE LA PARRÒQUIA OMPLIN ELS BANCS DE L'ESGLÉSIA (COVID-19)

GATA: FOTOGRÀFIES DELS MÉS MENUTS DE LA PARRÒQUIA OMPLIN ELS BANCS DE L'ESGLÉSIA (COVID-19)

Una actuació virtual més en aquest temps de "nova normalitat" i de crisi sanitària. A l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata hui s’ha vivit una missa diferent, ja que els xiquets i xiquetes de la parròquia estaven tots presents "virtualment", malgrat que físicament estaven en casa. En temps de l’estat d’alarma del COVID-19 cal reinventar-se.

Un centenar de fotografies dels menuts i menudes omplien mitat dels bancs de l’església en el Dia de la Mare i del Bon Pastor. En l’homilia el senyor rector Don Francisco ha fet al·lusió a aquesta iniciativa que han seguit els grups de catequesis i júnior, principalment.

La missa, com cada dia, ha estat retransmessa pel canal youtube de la parròquia per mig de les xarxes socials.

Precisament també hui dia 3 de maig serà el 41 Festival de la Cançó Vocacional que se celebrarà virtualment. De ben segur que a la retransmissió es farà referència al grup de "Dama Azul" que l’any passat va obtindre el primer premi i que en condicions normals tindria que haver obert el festival el passat 26 d’abril.

Enguany, els cors parroquials de Gata no participaran degut a les dificultats tècniques que comporta aquest sistema obligat. Sols ho faran dotze grups sense separar modalitats. Qui vulga seguir-ho podrà fer-ho per mig del canal youtube del COV Juan Pablo II. Per a l’enllaç PUNXEU ACÍ.

FONT: Fotos parròquia Sant Miquel Arcàngel, Gata.

0 comentarios