Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EXCEPCIONAL CONCERT DE MÚSICA SACRA DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL ( I )

EXCEPCIONAL CONCERT DE MÚSICA SACRA DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

A l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata

La documentació gràfica reflexa el que ha passat aquesta vesprada-nit. Un concert molt d’acord amb el temps que vivim, l’últim dia de la Setmana de Passió, abans de Setmana Santa. La banda Unió Musical de Gata, sota la batuta del mestre Joan Valentí Giménez, ha donat una vegada més mostres de una impressionant interpretació.

El senyor rector, Don Francisco Murillo, ha narrat les distintes peces musicals i el seu significat a la setmana santa. Les obres de "La madrugà (marxa de processó), la Saeta de Joan Manuel Serrat, amb arranjaments de G. Fernández i lletra del poeta Antonio Machado, ha impactat a tot el públic, que omplia l’església. A més, ha fet de narrador dels versos del poeta Jordi Escortell i Crespo. Finalment, l’obra "Jericho" de Bert Appermont, amb les seues quatre parts: Anys d’exili, la batalla de Jericho, la victòria i la celebració, ha estat magistralment interpretada.

El concert en Do M per a dos trompetes de Vivaldi, ha tingut com a solistes a Jaume Bernat Caselles Mulet i Vicent Signes Mulet. Han completat el concert: Adagio, de Albinoni; Panis Angelicus de C. Frank; Cor de Peregrins, òpera Tannauser de R. Wagner i Ave Verum de Mozart.

El director, després de donar efusivament les gràcies a tot el públic assistent ha volgut obsequiar amb una peça més els aplaudiments. Ha sonat, de nou, impressionant el "Aleluya" de Hendel.

Cal dir que el concert estava patrocinat per la Diputació Provincial d’Alacant, per mig de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata, dins la XVIII Campanya de Mújsica als pobles de la institució provincial.

A la composició, diversos moments de l’actuació de la banda Unió Musical a l’església. A la següent entrada, teniu una altra composició.

0 comentarios