Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

8ª FIRA GATA AL CARRER: És l'hora de fer balanç ( I )

8ª FIRA GATA AL CARRER: És l'hora de fer balanç ( I )

Balanç de l’organització. Comerç de Gata fa un balanç positiu 

Les xifres apunten a més de 16.000 visitants, malgrat a no ser pont enguany

El president Santiago Signes anuncia el final del seu cicle en l’acte de cloenda

Al final de la 8ª Fira Gata al Carrer arriba el moment de fer un anàlisi de tot el que ha ocorregut en el cap de setmana del 8 i el 9 d’octubre. Per a l’associació “Comerç de Gata”, el balanç ha estat molt positiu, ja que les cifres apunten a que més de 16.000 persones han visitat la fira, malgrat a que aquest any no hi ha hagut pont del 9 d’Octubre.

A més, hi ha que destacar la implicació dels comerciants, de les associacions i de nombrosos veïns i col·laboradors, que han dedicat els seus esforços a que tot eixira a la perfecció.

La cloenda de la 8ª Fira Gata al Carrer tingué lloc diumenge, a les 20 hores i fou a càrrec, com ja ve sent habitual, dels músics locals a la Plaça de l’Església. En aquest cas va ser la Banda Juvenil de Gata. Abans del concert, el president de Comerç de Gata, Santiago Signes, i l’alcaldessa de Gata, Ana  María Soler, protagonitzaren els discursos del tancament.

Signes agraí el treball realitzat per l’associació i els comerciants que la integren, junt amb totes les entitats i associacions que participaren a la fira i va fer una menció especial al que considera “pilar fonamental de la fira”, “Factoria d’Idees”, empresa encarregada de l’organització. I destacà el volum d’activitats i propostes que es desenvolupà al llarg del cap de setmana. A més, aprofità l’ocasió per anunciar que  no va a continuar com a president de l’associació donat que considera que “passats quatr anys, he acabat un cicle que ha de finalitzar per a donar pas a saba nova”.  Santiago Signes considera que la seua etapa al front de Comerç de Gata ha estat satisfactòria i creu que és el moment indicat per a tancar-la. 

Però abans d’arribar a la cloenda, a la jornada del diumenge es succeïren nombroses activitats en distints punts del recorregut. El tràfec de visitants fou intens, especialment durant el matí, en els 67 expositors que configuraren la fira a les zones comercial, solidària, gastronòmica i del motor. I també ho va ser en els llocs en els quals es feren les cates i degustacions, els tallers d’encordat de cadires o de bateria, l’exposició de vehicles, la projecció de curtmetratges, les improvisacions musicals, les exhibicions de pit bikes i automodelisme, les dances tradicionals, la volta en carro, els desfiles de moda o l’animació infantil itinerant….

FONT: Text íntegre i fotos de la composició: "Factoria d’Idees".

0 comentarios