Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT FINA VIVES TORRES, VIUDA DE ALBERTO FORNES (CASA BARRERA). D.E.P.

Ha falta a Gata FINA VIVES TORRES, viuda de l’empresari Alberto Fornés (Barrera) i mare de Dora (Casa Barrera, S.L.) i dels sempre recordats José Alberto i Marisa. Dona molt campetxana, coneguda i que feia cas a tots. Una dona bona i molt familiar.

La recordem i resem per ella. La seua capella ardent es troba a sa casa, Avinguda Marina Alta. El sepeli se celebrarà a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos a les 17 hores.

Vicent Signes Signes, president de la Unió Musical de Gata, de la que va ser president el seu marit (anys 80 i 90 del segle XX), li ha dedicat unes paraules a la finada per mig del facebook de l’associació musical: "Ens ha deixat Josefa Vives Torres. Tant ella com la seua família han estat tota la vida d’una u altra manera lligades a la nostra societat. Desde la Unió Musical de Gata ens sumem al pesar de la família i els traslladem el nostre condol per tan gran pèrdua. Que la terra li siga lleu. Descanse en pau."

Des del blog, també el meu condol a la filla, nét, germana i família. DESCANSE EN PAU Fina.

* També ha faltat hui VICENTA PEDRÓS TORRES (Vta. "Deniero"). El soterrament serà a les 18 hores a l’església parroquial de Gata. D.E.P. *

0 comentarios