Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AQUEST MATÍ A LA PLACETA: POSA VI, CATA VI (Festes de Sant Antoni 2014)

AQUEST MATÍ A LA PLACETA: POSA VI, CATA VI (Festes de Sant Antoni 2014)

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

La pluja està alterant alguns dels actes programats

Aquest matí ha continuat el programa fester de Sant Antoni del Porquet 2014 a Gata. A la placeta del carrer que porta el nom del sant protector dels animals domèstics, s’ha celebrat la setena edició de POSA VI, CATA VI, com es veu a les fotografies de la composició, l’esmorzar, la cata, la camaraderia, ha estat tot un èxit. La Comissió de Festes 2014 també ha estat ahí, col·laborant. Encara no tinc el resultat dels guanyadors. Quan ho dispose ja els publicaré.

Per altra banda, aquesta vesprada, amb pluja inclosa, continuen els actes programats. El grup de danses La Llata de Gata ha oferit tot el seu repertori al saló d'actes del CSI, donat el mal temps i la pluja. A continuació -si el temps ho permet- serà l’ofrena de flors al santet. Seguidament, hi haurà una romeria pels carrers del barri. Sopar i ball amb "Els Bradmis" tancaran la jornada festera de hui, segon dia.

ATENCIÓ: ÚLTIMA HORA. Passa un comunicat per mig del facebook i la seua fulla web l’Ajuntament de Gata, que diu: "Front a la pluja i la possibilitat de que continue esta nit, el ball de Sant Antoni hui serà al saló del CSI. Així que ja sabeu, agarreu algo de sopar i us esperem a tots allí. Hi haurà vi i salmorra de part de la Comissió de Sant Antoni. Anim, els Bradmis i nosaltres vos esperem!"

A la composició fotogràfica, amb fotos de Vero Vives, alguns moments de l’edició 2014 de POSA VI, CATA VI.

0 comentarios